IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да дойдат мечките

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Vodnokon4e
    Уф, останах само със 17 лева в COBOS-а, братлета, помагайте...то не беше грабене, пълнене... само да не ми приседне :-)
    Закомисиони на ИП и БФБ остави ли?...
    на никого нищо не препоръчвам

Коментар

• Първоначално изпратено от Vodnokon4e
      Уф, останах само със 17 лева в COBOS-а, братлета, помагайте...то не беше грабене, пълнене... само да не ми приседне :-)
      ето кой обърна посоката на пазара!браво,колега!сега намести и тези 17 лева!

Коментар

• DALI E GOLJAMATA ME4KA ILI MALKOTO ME4E..

Коментар

• Уф, останах само със 17 лева в COBOS-а, братлета, помагайте...то не беше грабене, пълнене... само да не ми приседне :-)

Коментар

• Standartnite "friday bears", poroda mishki, koito cashirat da imat da piqt po edno whiskey prez weekand i da svalqt nqkoq madama kato i razpravqt kakvi veliki investitori sa

Коментар

• В Европа графиките обръщат нагоре.

Коментар

• Абе тия мечета нещо много дребни и хилави излязоха май...
                He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Мечки само резервата БЕЛИЦА Скоро в БГ мечки не се очакват
                  Не се ли сещате че на БФБ няма истински външни пари

Коментар

• Първоначално изпратено от franky4fingers
                    Ne nai stabilnite, a nai likvidnite
                    Най - ликвидните е нормално да са така, но при тази корекция - най-стабилните.... Иначе и БТК е много ликвидна...

Коментар

• Каквото можах - награбих. КЕШ, меш, УЕФА, касичката на детето, алтъните на бабата :-) ... Подложих пълни шепи днеска.. Ако още ще изсипва някой - да ходя да събирам от комшиите...

Коментар

• всеки петък-ден за спадове!дано и понеделника не се окаже петък......

Коментар

• искам да съм монбатска мечка от 18 , ама нема къси

Коментар

• Ne nai stabilnite, a nai likvidnite

Коментар

• Между другото - най-силно се забелязва корекцията при най-стабилните позиции... Наистина май е заради чужденците и сега може да се правят изводи кои акции от БФБ са най-атрактивни за тях....

Коментар

• Първоначално изпратено от the mag
                                Чудесен ден! когато си 1/3 кеш
                                нямаше ли да е по-добър ако си 2/3 кеш?

Коментар

Working...
                                X