If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Погледнете, по света вече са ги подгонили мечетата, въпреки че сме в средата на най-мъртвия месец за борсите. Красота, всичко оцветено в зелено, само борсите по развиващите се пазари, както винаги закъсняват с един ден, така че, мисля утре посоката е леко нагоре!
Успех!
Погледнете, по света вече са ги подгонили мечетата, въпреки че сме в средата на най-мъртвия месец за борсите. Красота, всичко оцветено в зелено, само борсите по развиващите се пазари, както винаги закъсняват с един ден, така че, мисля утре посоката е леко нагоре!
Успех!
Успех и теб колега,дано и двамата постигнем успеха който търсим,пък било и по различни и на пръв поглед противоположни пътища ,но след като сме на борсата,ние знаем,че резултата е важен,другото са подробности.
ami davai sega e momenta da kupuva6ako tova ne e na4alo na korekciq ne znam koe
Колега,аз това и правя .Имам си 3-4 любими позиции и си купувам ли купувам.Относно корекцията,не съм убеден,че на БФБ тази година ще има корекция,по скоро някакви леки намествания и размествания.Може и да не съм прав,но засега мисля по-този начин.
Ami spored men tova ot mart-april be6e korekciq a 4e 6te ima i sega budi ubeden- edinstveniq vupros e kolko dulboka 6te e.Nai-likvidnite pozicii ve4e izgubiha mejdu 5-10%, koeto za men si e edin vid korekciq, a 6to se otnasq za SOFIX i BG40- te otdavna sa dokazali 4e sa nedotam obektiven pokazatel za silata i posokata na dvijeniqta na fondovata ni borsi4ka
Колега,има резон в това което споделяш,но аз мисля,че сега се случва нещо като това от март-април.Очаквам в най-лошият случай,да сме на тези нива докато започнат ипо-тата.След тях мисля,че голяма част от сегашните нива на качествените акции ще бъдат интересен спомен а и възможност за скубане на коси.Нека само си припомним накакви нива бяха тогава Оргата,Одесос,Монбат,Еврохолд,Евроинс,ОЦК,Фазера,Л есото и т.н. да не изброявам други,че са много.ЛЛично аз смятам,че нещата се повтарят,с изключение на едни банки,при които има някой особености,но ако продължават с тези темпове,то другата седмица ще трябва да започвам и от тях да си пазаря,че току виж стали твърде изгодни акциите им
Моята стратегия за момента е да попълвам пакетите си от акции,пък да видим през есента на какви нива ще са добрите компании и дали ще съм бил прав като сега съм пазарил.
Колега,аз това и правя .Имам си 3-4 любими позиции и си купувам ли купувам.Относно корекцията,не съм убеден,че на БФБ тази година ще има корекция,по скоро някакви леки намествания и размествания.Може и да не съм прав,но засега мисля по-този начин.
Ami spored men tova ot mart-april be6e korekciq a 4e 6te ima i sega budi ubeden- edinstveniq vupros e kolko dulboka 6te e.Nai-likvidnite pozicii ve4e izgubiha mejdu 5-10%, koeto za men si e edin vid korekciq, a 6to se otnasq za SOFIX i BG40- te otdavna sa dokazali 4e sa nedotam obektiven pokazatel za silata i posokata na dvijeniqta na fondovata ni borsi4ka
Ako ste zabelqzali v BG korekciikata vinagi idva s leko zakusnenie
No az lichno ste se vuzpolzvam ot neq
Коментар
Bobi75
Първоначално изпратено от ПИЧ
Мечките пак заиграха .... някой му викат промоция.
Ами Азия и Европа са зелени. Вероятно и Америка ще е зелена. Не ги виждам тези мечки на гола зелена тревица. Но тук може да имаме по-яка корекцийка, да
Коментар