IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да дойдат мечките

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от PIMP
    Първоначално изпратено от Петър Караиванов
    Първоначално изпратено от PIMP
    Да ви приберат паричките малък аргумент ли е ? ;-)
    Кой точно да ни прибере паричките?
    Сценаристите.....сценаристите...тези дето първо подадоха малко зелена трева на бичетата,изкараха ги на светло,те си "инвестираха" парите във взаимните фондове с доходност от по над 100% (стръв му виката на това), хората чуха че има "далавера" , извадиха парите от дюшеците и сега - клане , ама яко клане.
    Същия сценарий от '96г. само че не с валутния курс , а през борсата,че сме във борд.

Надявам се отговорът ми да те е удовлетворил.
    Та кои са тези сценаристи, и от казаното разбирам, че ДФ са Бичета, а инвеститорите им кръводарители, така ли е?
    Просто искам да си изясна картинат, по скоро да наредя пъзела
    PIMP,това са поредните глупости на Пешко.
    Какви пари са извадили хората бе Пешко????
    Чул си нещо ,но не си го разбрал.Виж,ако говорим за Гърция,нещата са други,но за тук,това което пишеш е пълна глупост и може само някой като теб,който нищо не разбира от акции да го говори,никой друг.

Колко са спестяванията на населението в банките????
    Не знаеш нали, то не ти и трябва де,защо ти е наистина????
    Колко пари излезнаха от фонодовете????
    Каква част от тези пари бяха на частни лица и каква част от тези пари бяха на институционални инвеститори?????
    Не знаеш нали,ами то защо ти е да знаеш,по-добре дза си плямпаш из форумите и който разбираи по-малко от теб(ако има въобще такива хора в този форум),нека да ти вярва.
    Като прочетеш някой и друг буквар,като поразгледаш някой и друг сайт,ела пак и напиши как наистина стоят нещата.

Не че ще го направиш,това е под твоето достойнство,но е добре да знаеш,че това което пишеш е всичко друго,но не и истина

С препоръка да не прекаляваш с четенето на буквари

Коментар

• Къде са тези мечки, че ми омръзна от пилешко?

Коментар

• e i utre e den

Коментар

• Какво затопляне.То се скъса сняг да вали!!!Ама житата са супер!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
            Утре СОФИКСА ще доближи 1100 някъде 1108-09.....но пробива ще бъде в събота.Ако затвори под 1100 ще стане наистина доста меча картинката за целия месец Май.А септември.......ще бъде Май !
            То с това глобално затопляне може и октомври да стане юли ама кой знаЙ ....?
            Life won't wait for you.

Коментар

Първоначално изпратено от PIMP
              Сценаристите.....сценаристите...тези дето първо подадоха малко зелена трева на бичетата,изкараха ги на светло,те си "инвестираха" парите във взаимните фондове с доходност от по над 100% (стръв му виката на това), хората чуха че има "далавера" , извадиха парите от дюшеците и сега - клане , ама яко клане.
              Същия сценарий от '96г. само че не с валутния курс , а през борсата,че сме във борд.

Та кои са тези сценаристи, и от казаното разбирам, че ДФ са Бичета, а инвеститорите им кръводарители, така ли е?
              Просто искам да си изясна картинат, по скоро да наредя пъзела

Коментар

Първоначално изпратено от psycoholic
                Утре СОФИКСА ще доближи 1100 някъде 1108-09.....но пробива ще бъде в събота.Ако затвори под 1100 ще стане наистина доста меча картинката за целия месец Май.А септември.......ще бъде Май !
                Но сериозно да те питам, какво ти е мнението за старта на Ксетра, нима всичките ни очи не греят от надежда в таз посока?
                Нека тръгне първо.Ако има къси и аз скачам,но до тогава и не помислям за БФБ.Дау ми върши добра работа за сега....и днес съм къс от 12 868 и за сега не се оплаквам 12 827 е в момента ;-)
                Стискам ти палци!

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
                  Но сериозно да те питам, какво ти е мнението за старта на Ксетра, нима всичките ни очи не греят от надежда в таз посока?
                  Нека тръгне първо.Ако има къси и аз скачам,но до тогава и не помислям за БФБ.Дау ми върши добра работа за сега....и днес съм къс от 12 868 и за сега не се оплаквам 12 827 е в момента ;-)
                  Мхм, а тъй като си от старите (15 години), би ли споделил, ако имаш спомени, какви бяха аргументите да няма къси продажби и дей-трейдинг на БФБ?

psycoholic,това е най-големия майтап който съм чела тези дни,но съм сигурна,че го бъзикаш човека.Нали?
                  Нали не е сериозен въпроса ти към Пешко???????
                  Към човека който преди около една година писа по всичките теми за различните дружества и зададе един и същи въпрос,а именно що за дружества са!!!!!!

Как ти се струва това!Струва ли си въобще да задаваш въпрос на такъв човек!!!

Още повече,че съм сигурна,че ти знаеш много повече за БФБ и за дружествата които се търгуват на БФБ от него.

Най-доброто което можеш да направиш е единствено да следваш своите си анализи и да търгуваш на база на тяХ!!!!

Коментар

• И режисьора е виновен мамицата му . А и статистите техната кожа.
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от PIMP

Коментар

• те паричките се менкат Петре, те не седят на едното место. Днеска са у теб, утре у некой друг мечок, и т.н. / па може и у мен да е останал некой пробит долар по невнимание /, изобщо тва е пазара, само менкане да става Всеки си решава дали да задържи на кеш или на акции, нема да насаждаме сега страх у хората и без тва им се пада да отработват 2 съботи след празниците, нека да имат време да реанимират малко

Коментар

Коментар

Мхм, а тъй като си от старите (15 години), би ли споделил, ако имаш спомени, какви бяха аргументите да няма къси продажби и дей-трейдинг на БФБ?

Коментар

BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

dnes.bg
                                Изгладнели след зимния сън мечки нападат животни в Смолянско, съобщиха от РИОСВ-Смолян. Данни за мечешки нападения над добитъки пчелни кошери са постъпили от селата Давидково, Триград, Турян и др.
                                Две овце в Триград и яре в Давидково са станали жертва на агресията на мечките. Собствениците на животните ще бъдат обезщетени, уточняват от РИОСВ.
                                От екоинспекцията са съставени протоколи за щетите от разбити пчелни кошери в Турян и Средна махала в с. Баните.
                                Според еколозите нападенията засега не означават поява на нови стръвници, тъй като това е обичайно мечешко поведение в началото на пролетта.
                                егати и гладната напаст! то бива глад, ама нали останаха гладни миналото лято... сега и парите ни изядоха!

Коментар

Working...
                                X