IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да дойдат мечките

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от afterd
    Хубава си е темата, няма що да се затваря

На теория - двойно дъно, дивергенции, продължили бая време както по Софикс, така и по доста позиции, ниски обеми.. страх, несигурност... Никаква корелация със световните движения напоследък, което е добре за да изчисти малко заблуди..

На практика - ще видим кое колко, докога и накъде.
    и аз така си мисля, че обемите през последната седмица, не са много в полза на сигурните прогнози.
    А и ми изглежда вярно това, че програмата на Боби 75 показва малък растеж до 1225 и после слизане надолу...

Коментар

• Хубава си е темата, няма що да се затваря

На теория - двойно дъно, дивергенции, продължили бая време както по Софикс, така и по доста позиции, ниски обеми.. страх, несигурност... Никаква корелация със световните движения напоследък, което е добре за да изчисти малко заблуди..

На практика - ще видим кое колко, докога и накъде.

Коментар

• Имам лошо предчувствие

Коментар

• Айде затваряйте темата.
          Life won't wait for you.

Коментар

• И аз се налапах вчера и днес с акции,
            но дано истинските мечки не се завърнат и да ни нашамарят с мечите лапи

Коментар

• Първоначално изпратено от be_google
              къш-къш мечки проклети!
              Само да не почнат да падат звезди!!!!
              Това си е мое лично мнение не се заяждам с никой. Просто се мъча да разсъждавам, колкото и да е труд

Коментар

• Първоначално изпратено от Ан МакГърч
                Е щом и ти са на тази фаза и смяташ, че днес ще спаднем под 1100, то значи няма никакъв смисъл да ти ги обяснявам
                Както казах, обаче, за мен тренда е надолу. Дали днес ще сме нагоре или надолу, за мен няма значение.

Не смятам, че днес ще спадне под 1100. В близките дни може и да има известна волатилност. Но като цяло трендът е надолу.

Коментар

• къш-къш мечки проклети!

Коментар

• Първоначално изпратено от Цар Симеон Велики
                    Първоначално изпратено от Ан МакГърч
                    Човекът може да се е увлякъл и забравил вече за реалностите.
                    Случва се и на песимисти и на оптимисти.
                    И какви са реалнистите според теб?
                    Е щом и ти са на тази фаза и смяташ, че днес ще спаднем под 1100, то значи няма никакъв смисъл да ти ги обяснявам
                    Както казах, обаче, за мен тренда е надолу. Дали днес ще сме нагоре или надолу, за мен няма значение.

Коментар

И какви са реалнистите според теб?

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                        Сигурно ще има още гърчове но специялно за днес Пешката прогнозираше Софикс под 1100.И го тръбеше цели два дни.

Коментар

• Първоначално изпратено от DJIA

Онези на запад от нас май почиват днес.
                          Така е - сори,
                          Така става, като след тежка петъчна нощ се налага да ставам в събота преди обяд.
                          Значи прогнозата ми остава за следващия им работен ден.

Коментар

Първоначално изпратено от B.Graham
                            Пешко и Симчо днес ще се оакат с прогнозите си от вчера и онзи ден
                            Е разбира се, че не може да се играе успешно ден за ден. Който играе ден за ден, неизменно губи понякога, независимо дали се казва Петър някой си.
                            По-важен е дълосрочния тренд. Според мен обаче е надолу.
                            Дори очаквам онези на запад от нас, днес да са в много малка степен на зелено, но какво от това. Вероятно ще има още доста гърчове.
                            Разбира се, горното не е някаква препоръка.
                            Сигурно ще има още гърчове но специялно за днес Пешката прогнозираше Софикс под 1100.И го тръбеше цели два дни.
                            Life won't wait for you.

Коментар

Първоначално изпратено от B.Graham
                              Е разбира се, че не може да се играе успешно ден за ден. Който играе ден за ден, неизменно губи понякога, независимо дали се казва Петър някой си.
                              Дори очаквам онези на запад от нас, днес да са в много малка степен на зелено, но какво от това. Вероятно ще има още доста гърчове.
                              Онези на запад от нас май почиват днес.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham

Коментар

Working...
                                X