If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На теория - двойно дъно, дивергенции, продължили бая време както по Софикс, така и по доста позиции, ниски обеми.. страх, несигурност... Никаква корелация със световните движения напоследък, което е добре за да изчисти малко заблуди..
На практика - ще видим кое колко, докога и накъде.
и аз така си мисля, че обемите през последната седмица, не са много в полза на сигурните прогнози.
А и ми изглежда вярно това, че програмата на Боби 75 показва малък растеж до 1225 и после слизане надолу...
На теория - двойно дъно, дивергенции, продължили бая време както по Софикс, така и по доста позиции, ниски обеми.. страх, несигурност... Никаква корелация със световните движения напоследък, което е добре за да изчисти малко заблуди..
На практика - ще видим кое колко, докога и накъде.
Е щом и ти са на тази фаза и смяташ, че днес ще спаднем под 1100, то значи няма никакъв смисъл да ти ги обяснявам
Както казах, обаче, за мен тренда е надолу. Дали днес ще сме нагоре или надолу, за мен няма значение.
Не смятам, че днес ще спадне под 1100. В близките дни може и да има известна волатилност. Но като цяло трендът е надолу.
Човекът може да се е увлякъл и забравил вече за реалностите.
Случва се и на песимисти и на оптимисти.
И какви са реалнистите според теб?
Е щом и ти са на тази фаза и смяташ, че днес ще спаднем под 1100, то значи няма никакъв смисъл да ти ги обяснявам
Както казах, обаче, за мен тренда е надолу. Дали днес ще сме нагоре или надолу, за мен няма значение.
Така е - сори,
Така става, като след тежка петъчна нощ се налага да ставам в събота преди обяд.
Значи прогнозата ми остава за следващия им работен ден.
Пешко и Симчо днес ще се оакат с прогнозите си от вчера и онзи ден
Е разбира се, че не може да се играе успешно ден за ден. Който играе ден за ден, неизменно губи понякога, независимо дали се казва Петър някой си.
По-важен е дълосрочния тренд. Според мен обаче е надолу.
Дори очаквам онези на запад от нас, днес да са в много малка степен на зелено, но какво от това. Вероятно ще има още доста гърчове.
Разбира се, горното не е някаква препоръка.
Сигурно ще има още гърчове но специялно за днес Пешката прогнозираше Софикс под 1100.И го тръбеше цели два дни.
Е разбира се, че не може да се играе успешно ден за ден. Който играе ден за ден, неизменно губи понякога, независимо дали се казва Петър някой си.
Дори очаквам онези на запад от нас, днес да са в много малка степен на зелено, но какво от това. Вероятно ще има още доста гърчове.
Коментар