Именно - странно ми се видя пръв да съм се сетил за терминът "балон", но "Яхо-о-о-о" си е мое изобретение... Както впрочем и "Галина Бланка" напримерно...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Балоните на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pana_bgПървоначално изпратено от kalinПървоначално изпратено от DirectorПървоначално изпратено от ИмператорътМетизи? Никога не бих си купил акции на дружество, чието заглавие не ме кефи... звучи като ракови метастази...)
Абе гадна работа...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътПървоначално изпратено от Alan GreenspanЗа любителите на термина "БАЛОН" предлагам следните две упражнения:
1. Отивате на "търсене в коментари", въвеждате "балон" или "балони" и преглеждате резултатите. Откривате най-старите, в които се говори за "балон", "балони" и БФБ. Записвате си датата. Отчитате с колко процента е нараснал СОФИКС от този момент и колко бихте спечелили, ако бяхте вложили 10000 лева тогава.
2. Отивате на "търсене в коментари", въвеждате "Яхо", "Яхоо", или "Яхо-о-оо" и се опитвате да откриете корелация между тези термини и движението на СОФИКС :-)
Бих се радвал, ако някой сподели резултатите :-) :-)
Наистина - интересно дали в този форум терминът "балон" може да бъде срещнат преди 19.08.2005 ? :-) За терминът "Яхо-о-о-о, това е гарантирано...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alan GreenspanЗа любителите на термина "БАЛОН" предлагам следните две упражнения:
1. Отивате на "търсене в коментари", въвеждате "балон" или "балони" и преглеждате резултатите. Откривате най-старите, в които се говори за "балон", "балони" и БФБ. Записвате си датата. Отчитате с колко процента е нараснал СОФИКС от този момент и колко бихте спечелили, ако бяхте вложили 10000 лева тогава.
2. Отивате на "търсене в коментари", въвеждате "Яхо", "Яхоо", или "Яхо-о-оо" и се опитвате да откриете корелация между тези термини и движението на СОФИКС :-)
Бих се радвал, ако някой сподели резултатите :-) :-)
Наистина - интересно дали в този форум терминът "балон" може да бъде срещнат преди 19.08.2005 ? :-) За терминът "Яхо-о-о-о, това е гарантирано...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от FinancE_ViruS...vsqko sebe ovajava6to se drujestvo trqbva da ima web site i to ne prosto web site a dobur web site do sega ne sum vidql takuv ot ni edno drujestvo na bfb-to...
А за мен примерът е този: http://www.monbat.com/
Коментар
-
Първоначално изпратено от MichelangeloПървоначално изпратено от FinancE_ViruSe kak kade e vryzkata vsqko sebe ovajava6to se drujestvo trqbva da ima web site i to ne prosto web site a dobur web site do sega ne sum vidql takuv ot ni edno drujestvo na bfb-to.
Коментар
-
http://ogep-bg.com/bg/home
По отношение на информираност, определено не е от най-добрите, но по отношение на дизайн и качество, за мен е номер едно)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ГювечоУнищожителПървоначално изпратено от Bai ToshoТова е така, ама се съгласи че дружество което дори няма работещ уеб-сайт, което прави шишета за бира да има кап. 1.3 милярда. Извинявай, ама тука вече някои са прекалили с надуването.
Виждам, че не само стари инвеститори, но и нови, така да се каже вчерашни, очакват сривове и говорят за балони.
no tova estestveno e moita gledna to4ka na vuprosa
Коментар
Коментар