Първоначално изпратено от Slavi.13
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Арко Фонд за Недвижими Имоти АДСИЦ (28R/28R)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Slavi.13 Разгледай мнениеТук всички приключи. Май няма никакви мераклии за участие в имотния бизнес?! Що така?! Нали са най, по най и са от Европата.Няма те ли им доверие или просто само с реклама не става, трябва и нещо реално.
Да събереш пари от борсота си е голямо предизвикателство в БГ , особено след случаят със Сърмата .Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Удължава се срокът на публичното предлагане на ценни книжа във връзка с увеличението на капитала на Арко Фонд за Недвижими Имоти АДСИЦ, срокът за прехвърляне на правата се удължава с 15 дни – до 3 август 2016 г.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
С риск да заприлича на една тема, където 1 колега предимно сам си пише, ще резюмирам прочетеното от мен.
За компанията - майка има информация в нет-а. В Linkedin имат обаче само 19 регистрирани служители, ако по това можем да преценим мащаба. В Уикипедия пише общо над 500. Листвани са на Талинската борса от 2007-а, включени в 2 индекса.
В проспекта пишат къде(само като квартал) и какво възнамеряват да строят, но нямат нито един парцел, не е уточнено точно къде и какви са им плановете за придобиване на терен в регулация. Нормално е да си зададем въпроса ще успеят ли да намерят и на каква цена?
Мен не могат да ме убедят с постния проспект, но предполагам, че както при ФПП записаха отговорните с парите на хората ПФ-та на 1 лв., така ще се включат и тук и емисията ще е успешна.
Интересното е, че попаднах на статия, където се спекулира, че горната схема се е случила при листването им в Естония, уговорки с фонд мениджърите.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениемного оптимистично ми изглежда
Проспект:
ЛинкМнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Арко Фонд за Недвижими Имоти АДСИЦ (28R/28R)
Нещо ново в актуален сегмент:
Арко ФНИ публикува проектите и прогнозите си за инвестиране на капиталаМнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар