Първоначално изпратено от stanislava hristova
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Oпционни стратегии-помощ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vstoykov Разгледай мнениеЗатова бинарните опции са толкова популярни. Защото е просто да се търгуват. Цъкаш само червения или зеления бутон.“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Затова бинарните опции са толкова популярни. Защото е просто да се търгуват. Цъкаш само червения или зеления бутон.
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениепусни снимка и може да отговора
Коментар
-
Първоначално изпратено от stanislava hristova Разгледай мнениеКолеги, изпитвам затруднение с решаването на задачи върху опционни стратегии и не намирам никой, който да ми помогне до събота. Ще съм много благодарна, ако някой се отзове на молбата ми. Давам ви примери, обяснете ми как се решават, ако имате представа, моля.
Инвеститор може да избира от Call 72 (2.4) и Call 78 (1.36) и Future 77 какъв ще бъде резултата от (Bull Call Spread ) при пазарен курс 70?
Инвеститор може да избира от Call 40 (1) и Call 46 (2) и Future 47 какъв ще бъде резултата от (Bull Put Spread ) при пазарен курс 44?
Инвеститор може да избира от Put 55 (0.16) и Put 60(1.54) и Future 60 какъв ще бъде резултата от (Bear Put Spread ) при пазарен курс 56?
Инвеститор може да избира от Call 30 (11) и Call 40 (4) и и Call 50 (1) какъв ще бъде резултата от (Long Call Butterfly ) при пазарен курс 30?
изчислете максималната печалба от Short Call Butterfly при следните ЦУ и премии -SC 60 (5.5) 2LC 64 (3) и SC 68 (2.5)
изчислете максималната печалба от Long Putl Butterfly при следните ЦУ и премии -LP 60 (3) 2SP 64 (4) и LP 68 (7)
Това е благодаря ви!
Коментар
-
виж текста в синьо
Първоначално изпратено от stanislava hristova Разгледай мнениеКолеги, изпитвам затруднение с решаването на задачи върху опционни стратегии и не намирам никой, който да ми помогне до събота. Ще съм много благодарна, ако някой се отзове на молбата ми. Давам ви примери, обяснете ми как се решават, ако имате представа, моля.
Инвеститор може да избира от Call 72 (2.4) и Call 78 (1.36) и Future 77 какъв ще бъде резултата от (Bull Call Spread ) при пазарен курс 70?
за да създадеш бул кол спред, трябва да купиш по-близкият страйк (72) и да продадеш по-далечният(78)(идеята е че ще спечелиш ако актива поскъпне) това е стратегия с ограничена загуба до размера на премията която си платил 2.4-1.36=1.04. Сега в условието не се разбира дали 70 е последният ден от живота на опциите, но ако е така значи губиш 1.04 защото цената е на актива е под 72+1.04=73.04 това е цената след която излизаш на печалба
в интернет е пълно с примери как се изчисляват въпросните стратегии пробвай следващата да я сметнеш и пиши какво излиза или те затруднява
p.s. ето линк с разяснение за тази горната там има и за другите http://www.optionseducation.org/stra...ad.html?prt=mx
Инвеститор може да избира от Call 40 (1) и Call 46 (2) и Future 47 какъв ще бъде резултата от (Bull Put Spread ) при пазарен курс 44?
Инвеститор може да избира от Put 55 (0.16) и Put 60(1.54) и Future 60 какъв ще бъде резултата от (Bear Put Spread ) при пазарен курс 56?
Инвеститор може да избира от Call 30 (11) и Call 40 (4) и и Call 50 (1) какъв ще бъде резултата от (Long Call Butterfly ) при пазарен курс 30?
изчислете максималната печалба от Short Call Butterfly при следните ЦУ и премии -SC 60 (5.5) 2LC 64 (3) и SC 68 (2.5)
изчислете максималната печалба от Long Putl Butterfly при следните ЦУ и премии -LP 60 (3) 2SP 64 (4) и LP 68 (7)
Това е благодаря ви!Last edited by ceneto; 29.06.2016, 10:59.“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Oпционни стратегии-помощ
Колеги, изпитвам затруднение с решаването на задачи върху опционни стратегии и не намирам никой, който да ми помогне до събота. Ще съм много благодарна, ако някой се отзове на молбата ми. Давам ви примери, обяснете ми как се решават, ако имате представа, моля.
Това е благодаря ви!Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар