IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Новите роби

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
    Какво става??
    Как какво - ами серем върху гроба на капитализма!

Аз правилно предложих вчера модератора да изтрие темата,обаче Той Правилно не ме послуша и сега спретнахме една вакханалия....Ти там стой в ъгъла и подсмърчай белким некой те погали по въшливата главица и пусне евро-петаче в протегната ти ръчица!
    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Тъпако???
      Трол???
      Соросоиден???

Защо пускате потребители с отрицателен коефицент тук?

Модератора, какво стана с триенето на мнение с основание обида, обидна квалификация???

Какво стана с размиването на политическите теми???

Изтрихте темата за дебати по всичко на Дон Корлос и човека напусна форума..

Сега сте допуснали неясна тема за дебати по всичко с политически уклон, но темицата си кюта.

Стандарти??
      Що за двойни такива??

Безаберие, пристрастност??

Какво става??
      Last edited by aleks262; 04.06.2016, 18:47. Причина: Мнението с обиди е изтрито

Коментар

• Все едно съм в централата на БСП - АтакаБВ като чета тая "темичка".

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
          Пак глупости и клишета. Може да се види списъка от предприятия, които държавата изкара за приватизация. Всичко това е построено от най-великия държавник Бай Тошо. За 25годин седерастия се построиха само МОЛове, плюска се още наследството на БайТошо и се вземат борчове
          Че той бай Тошо от какво фалира бе? И какво се построи, като тоалетната харитя нямаше по магазините, и тока три в едно! Де ви беще продукцията?
          Едни банани не можехте да внесете като хората

Коментар

Приятелю равновесие, дали Апостола е бил КрасивУменРанобуден? Ако спечеля печели цял народ, ако загубя губя само себе си?
            Викаш Апостола е нямал собствено мнение, не се е чувствал отговорен за постъпките си - ми само е тичал от град на град и е питал - " Кой ще ми даде пари, Кой ще се погрижи за мен"

Коментар

Мирише на сяра и човекопоклонничество. Къде го виждаш либерализма в днешното тоталитарно общество в икономиката, в бизнеса, в търговията, в политиката, в свобода на словото... смях

Иначе едно си равновесие знае едно си бае, индивидуализма /КрасивУменРанобуден/ срещу колективизма/роба/... Индивидуализъм и колективизъм има и сред робите и сред робовладелците... Левски, Ботев и Гоце Делчев са повели робите срещу поробителя... В конкретни исторически моменти, колективизма се цени повече от индивидуализма и обратно
              Хахаха - ма гледай сега аз не говоря за Русия - там да си послушен идиот без собствено мнение отдавна е мейнстрийм. Та разни олигарси само да експлоатират руснаците - до там че 50% от националното богатство да се държи от 100 човека.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                Хубаво ме подсети: Тук,всекиден и от лсеки канал на пералнята за мозъци ни дуднат как трябва да сме еднакво различни и всичкида вярваме на всичко, което ни навиват:
                1.Купи.
                2.Купи.
                3.Купи.
                Йебем си "различията" в такъв случай.
                Родителите ти не са ли ти казвали "Е ако ти кажат да скочиш моста ще скочиш ли? Ти собствен акъл нямаш ли си "

Коментар

За нула време ще ти обяснят, че "робство" няма, щото на роби не се било плащало изобщо,налЭ. КолЭгите нИ са промити, ни са алчни, и,определено, обичат да носят последиците отсобствения си избор...кога са мазане на филия.
                  ХвалА на таквизи "принципни" всеразбиратели.
                  Не мрънкайте, знаем че си искате робството, само порционът не ви харесва, но това е положението- има голямо предлагане и малко търсене на роби

Коментар

• Наскоро минавам през Лом, с мен моя тъст, възрастен човек. Ааа, казва, тук строихме захарния завод. Служихме три години и 4 месеца ни задържаха. Мина малко време и ни взеха запас за още два месеца, та тук строихме завода. Питам го - по колко ви плащаха? Като имах предвид, че по соцвреме като си запас, ти върви заплатата. Той не ме разбра, та се наложи няколко пъти да го питам. Аааа, пари ли - нищо не ни плащаха, само храна ни даваха. Коя година това - ами 1958. Онзи ден моя съседка ми каза, че тогава е започнала работа. Начална заплата - 45 лева, в производство на порцелан.
                    Та така. На безплатен труд се крепеше соца. Но тогава руснаците още не бяха измислили компютъра и нета, та нямаше как да се отвори подобна тема.
                    Партия была, есть и будет есть!

Коментар

Хубаво ме подсети: Тук,всекиден и от лсеки канал на пералнята за мозъци ни дуднат как трябва да сме еднакво различни и всичкида вярваме на всичко, което ни навиват:
                      1.Купи.
                      2.Купи.
                      3.Купи.
                      Ами човека по принцип е социално същество една от основните функции на което е да общува. И всеки търси себеподобни за тази цел. А дали общуването ще е за да споделиш идеи, преживявания - били те хубави или лоши, или да поспориш на тема политика, футбол, жени, коли, работа, сериали, шоута и т.н., това за мозъка няма никакво значение, важното е да се преживее съответната емоция и да се постигне желания ефект, а той е - да се почувстваш добре. Същият ефект може да се получи и под въздействието на опияти, алкохол, никотин и други подобни. А защо медиите да не използват тази ни слабост за да прокарват идеите на рекламодателите чрез огромните ресурси с които разполагат!? Но всичко това е моментно, после идва махмурлукът, след това и изтрезняването, което отново ни вкарва в коловозът на ежедневието и т.н. и т.н. Тънкостта тук е в онези моменти от това същото ежедневие, в които наистина се чувстваме свободни, не щастливи а свободни! Защото тях ги има, ако не всекидневно то доста често и точно те са тези които осмислят битието ни, и чието въздействие е изключително на подсъзнателно ниво. Научавайки се да забелязваме тия моменти, да ги изживяваме пълноценно и да ги докарваме до степен на пълна осъзнатост животът ни би станал по-смислен, по-добър и по-малко тревожен. Просто трябва да се научим да се наблюдаваме отстрани - как мислим, как действаме, как реагираме.

П.П. Хубава тема с интересни разсъждения! И сори за лиричното отклонение
                      Last edited by kev; 04.06.2016, 17:17.

Коментар

Приятелю равновесие, дали Апостола е бил КрасивУменРанобуден? Ако спечеля печели цял народ, ако загубя губя само себе си?
                        Да, има го на много портрети, остнали са и документи от него. Личи си, е и бил и умен, и красив и ранобуден /избягвам твоя словоред/, в смисъл на раноосъзнал се за Свободата. Ясно ми е защо ги употребяваш в един специфичен ред тези думи. На тези, на които духовната им Родина е Русия, Левски е трън в очите

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                          Може и да е бил, но не това в случая е важното. Той просто е бил... осъзнат и различен!

Сори, не съм равновесие но ми се прииска да кажа какво мисля по този въпрос.
                          1.Купи.
                          2.Купи.
                          3.Купи.

Коментар

А новите робовладелци
                            За нула време ще ти обяснят, че "робство" няма, щото на роби не се било плащало изобщо,налЭ. КолЭгите нИ са промити, ни са алчни, и,определено, обичат да носят последиците отсобствения си избор...кога са мазане на филия.
                            ХвалА на таквизи "принципни" всеразбиратели.

Коментар

Може и да е бил, но не това в случая е важното. Той просто е бил... осъзнат и различен!

Сори, не съм равновесие но ми се прииска да кажа какво мисля по този въпрос.

Коментар

• Приятелю равновесие, дали Апостола е бил КрасивУменРанобуден? Ако спечеля печели цял народ, ако загубя губя само себе си?

Коментар

Working...
                                X