Първоначално изпратено от Black and white cat-foot
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета: от колко време си на фондовата борса?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеПък аз съм от времето когато във всеки град имаше борса и помня, че шеф на Пловдивската където правехме сделки беше Апостол Апостолов, даже имам и брокерски сертификат от ония временаdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениедобре, гласувах
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениепо-скоро като цяло, аз имам и във франкфуртNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениедай сега уточнение - аз първите си акции (чрез дядо ми) ги имам от 1992-3 (хранков), после имах малко врътки с масовата приватизация, след това беше затишие, после пак се включих 2005, но 2008 средата продадох всичко и от тогава не съм пипал БФБ.
Говорим само за БФБ, нали?destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениемн си бърз отне ми към минута, системата първо пуска темата, после ти дава да правиш анкета
Говорим само за БФБ, нали?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеМи сложи анкета де, как да ти отговоря и най-вече как да се репрезентативна извадкаdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Ми сложи анкета де, как да ти отговоря и най-вече как да се репрезентативна извадкаПървоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеПокрай този застой на БФБ и световните борси имам чуството, че броя на инвеститорите постоянно намалява, като остават основно опитни инветитои. Свежа кръж почи не забелязвам, а когато се появи, сякаш се задържа много малко. Интересно ми е и предполагам и на вас какъв е профила поне в този форум на инвеститорите към опит. Аз съм на фондовата борса от вече над освм години.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Анкета: от колко време си на фондовата борса?
Покрай този застой на БФБ и световните борси имам чуството, че броя на инвеститорите постоянно намалява, като остават основно опитни инветитои. Свежа кръж почи не забелязвам, а когато се появи, сякаш се задържа много малко. Интересно ми е и предполагам и на вас какъв е профила поне в този форум на инвеститорите към опит. Аз съм на фондовата борса от вече над освм години.78под 1 година6.41%51-2 години6.41%53-5 години20.51%166-10 години23.08%18над 10 години43.59%34destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubbyТагове: Отмаркиране на всички
Коментар