IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SEE Link - БОРСОВА платформа на Западните Балкани!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
    от годишния отчет

Член на Съвета на директорите Получена суми и непарични възнаграждения (лева)
    Асен Ягодин 27 768
    Иван Такев 93 322
    Васил Големански 85 316
    Любомир Бояджиев 27 738
    Георги Български 79 951
    Здравей,
    Сега да си припомним:
    1. Колко загубиха в КТБ?
    2. Съдът излезе с решение, че са нелигитимни със стара дата /сиреч от няколко години/?!
    3. Колко нови продукта разработиха и внедриха?
    и т.н.

На бате ЛАКОМНИЦИТЕ!

Коментар

• ХУбавото на тази платформа, е че несъстоятелността на БФБ ще лъсне и пред чужденците, ние тук търпим и не казваме нищо когато оборото е под 100 хиляди на ден, но сега това ще стане общодостъпно и забелязано.

Според мен, при три поредни дни на оборот под 1 милион лв., борста трябва да се затваря защото в противен случай интересите на инвеститорите не са защитени
      Bulls on BSE

Коментар

• Ти гледай какво ще е ако има реален интерес за покупки на БФБ, засега е невярващо очакване, но схемата е следната, идва оферта от Хърватска да кажем, ИПето я асимилира и обира количество акции, цената се вдига и после се дават на мераклията на цена 20% отгоре да кажем, като за наши хора
        ИПетата ще печелят веднъж от "маркетмейкъртване" и после от комисионни
        Много е гадно, но така процидират и когато става въпрос за продажба, тогава свалят цените
        Bulls on BSE

Коментар

• Офертите продава нещо взеха да ги изтеглят

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
            Браво индекса си заслужава! Скоро ФНИБ да смени АТЕРА

хайде догодина и едно спайдърче или друго etf-че върху индекса и маслооо
            Очевидно при избора е надделял пенсионния фактор .....
            Сега освен любими да вземат да ги направят и ликвидни ...
            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
              Инициативата е добра, започва с доста лоша рекламна кампания (може би никаква даже), както и с доста скептицизъм. Лошо, че почваме да се представляваме с избушляци като Атерата (портфейл от незнайни земи всички изчислени на една средна цена - абсурно нали ), но като начало е повече от отлично. Има хляб в тази инициатива, явно и братските ни пазари страдат от липсва на ликвидност във времена, когато основния проблем на развитите пазари е свръхликвидността, всичко това има голям потенциал да бъде забелязано, казвал съм и преди, за да се излекува БФБ от апатията и депресията са нужни едни 1-2 милиоана лв. на ден оборот, което е нищо, но доста от сегашните 100-200 хиляид оборот, без пари борсата става манипулативна и място където индайдърите си развяват байряка безпроблемно, а пенсионите биват ограбвани.
              Булс братле,

Това е първия позитивен коментар, който прочитам пуснат от теб. Като изключим частта за Атерата направо си позитивен. Радвам се, че е така, пк знае ли човек може Атерата да не е толкова избушена в крайна сметка.
              Успех на всички.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                току що и от двата ми ИП(Елана и Бенчмарк) ми отговориха, че още нямат готовност за търговия. Скоро казаха
                Е кво пускат на баба си днеска тогава?!?!
                това е като откриването на магистрала Люлин
                destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• току що и от двата ми ИП(Елана и Бенчмарк) ми отговориха, че още нямат готовност за търговия. Скоро казаха
                  Е кво пускат на баба си днеска тогава?!?!

Коментар

• Първоначално изпратено от педро леон Разгледай мнение
                    Според мен е логично да са Атера, Монбат и Софарма.
                    Близко бях.

Коментар

• Инициативата е добра, започва с доста лоша рекламна кампания (може би никаква даже), както и с доста скептицизъм. Лошо, че почваме да се представляваме с избушляци като Атерата (портфейл от незнайни земи всички изчислени на една средна цена - абсурно нали ), но като начало е повече от отлично. Има хляб в тази инициатива, явно и братските ни пазари страдат от липсва на ликвидност във времена, когато основния проблем на развитите пазари е свръхликвидността, всичко това има голям потенциал да бъде забелязано, казвал съм и преди, за да се излекува БФБ от апатията и депресията са нужни едни 1-2 милиоана лв. на ден оборот, което е нищо, но доста от сегашните 100-200 хиляид оборот, без пари борсата става манипулативна и място където индайдърите си развяват байряка безпроблемно, а пенсионите биват ограбвани.
                      Bulls on BSE

Коментар

• Пожелавам успех на новата платформа.....

Коментар

• Първоначално изпратено от milenminkov Разгледай мнение
                          Това са дружествата в индекса:
                          • HT d.d., /Хърватия/
                          • Podravka d.d., /Хърватия/
                          • Ericsson Nikola Tesla d.d.,/Хърватия/
                          • VALAMAR RIVIERA d.d. /Хърватия/
                          • Atlantic grupa d.d./Хърватия/
                          • Advance Terrafund REIT/България/
                          • Sopharma AD /България/
                          • Alkaloid AD /Македония/
                          • Komercijalna banka AD /Македония/
                          • Monbat AD /България/

линк към новината

Браво индекса си заслужава! Скоро ФНИБ да смени АТЕРА

хайде догодина и едно спайдърче или друго etf-че върху индекса и маслооо
                          Last edited by tony1975; 01.04.2016, 10:39.

Коментар

• От Бг компаниите най голям шанс има Монбат не защото е българска а защото бизнеса им е извън БГ в Румъния а защо Румъния е няма Борсовата платформа ?
                            Там има правила

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
                              Представи си недай боже да се случи нещо подобно в България!!!!! че то след 5 мин. няма да има борса така ли???
                              А имали борса в момента?

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                                Ми добре са има нагоре и на долу тук кво има нищо
                                Добре ,че са те иначе посредниците да бяха върнали лицензите
                                Ха ха , добре написано.....

Коментар

Working...
                                X