If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
SEE Link - БОРСОВА платформа на Западните Балкани!
Допреди няколко месеца много се говореше за платформата,възможностите,потенциалните ефекти......изведнъж всичко замря!ИП-тата трябвало да се договарят взаимно и това щяло да отнеме година,а май до сега няма и една сделка......или аз поне не съм чувал.....що така?!?
Парите за разработката нали са усвоени , така че доволни има ...
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Няма абсолютно никаква яснота за старта, говоря често с ИП-тата, с които работя и има още много неща да се свършат до достигането на някакъв приемлив за потребителите на платформите вид.
Първо трябваше да е готово до април, после до края на юни, сега версията е до края на 2016-а. Съмнявам се.
Надявам се, че ще се реализира, защото е страхотна инициатива.
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Допреди няколко месеца много се говореше за платформата,възможностите,потенциалните ефекти......изведнъж всичко замря!ИП-тата трябвало да се договарят взаимно и това щяло да отнеме година,а май до сега няма и една сделка......или аз поне не съм чувал.....що така?!?
Обнадеждаващи новини от другата страна на Дунав...Борсата в Букурещ може да стане осмата от региона на Югоизточна Европа, която да се присъедини към регионалната платформа
Коментар