IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SEE Link - БОРСОВА платформа на Западните Балкани!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.see-link.net/statistics/indices/66
    Влакът тръгна, но ние продължаваме да го наблюдаваме от перона!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
      голямото откриване беше април, досега няма нито една сделка

почнаха да изчисляват там един индекс ама какво от това? това като магистрала люлин може да го откриват няколко пъти
      Много добре казано

Коментар

• Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение
        Може и да си прав, европейски средства имаше тук по проект... Дано не се окаже куха схема само за усвояване на пари, както в повечето такива случаи!
        голямото откриване беше април, досега няма нито една сделка

почнаха да изчисляват там един индекс ама какво от това? това като магистрала люлин може да го откриват няколко пъти
        destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
          Парите за разработката нали са усвоени , така че доволни има ...
          Може и да си прав, европейски средства имаше тук по проект... Дано не се окаже куха схема само за усвояване на пари, както в повечето такива случаи!

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
            Допреди няколко месеца много се говореше за платформата,възможностите,потенциалните ефекти......изведнъж всичко замря!ИП-тата трябвало да се договарят взаимно и това щяло да отнеме година,а май до сега няма и една сделка......или аз поне не съм чувал.....що така?!?
            Парите за разработката нали са усвоени , така че доволни има ...
            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Няма абсолютно никаква яснота за старта, говоря често с ИП-тата, с които работя и има още много неща да се свършат до достигането на някакъв приемлив за потребителите на платформите вид.

Първо трябваше да е готово до април, после до края на юни, сега версията е до края на 2016-а. Съмнявам се.

Надявам се, че ще се реализира, защото е страхотна инициатива.
              Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                голям праз
                Ако всяка нова възможност определяме като "голям праз", вместо да се опитаме да реализираме потенциала и - още дълго ще го дъвчим Големия праз!

Коментар

• Допреди няколко месеца много се говореше за платформата,възможностите,потенциалните ефекти......изведнъж всичко замря!ИП-тата трябвало да се договарят взаимно и това щяло да отнеме година,а май до сега няма и една сделка......или аз поне не съм чувал.....що така?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение
                    Забравихме я тази тема, а не трябва! Днес SEELinX качи нов връх:
                    http://www.see-link.net/statistics/indices/66
                    голям праз
                    destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Забравихме я тази тема, а не трябва! Днес SEELinX качи нов връх:
                      http://www.see-link.net/statistics/indices/66

Коментар

• Борсата на Черна гора ще се присъедини също към SEE Link.
                        Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• изглежда добре

Изглежда оптимистично..може би има някаква надежда за БФБ въпреки, че аз лично се съмнявам!
                          ЛиК ООД - почистваща фирма

Коментар

• Букурещ с все по-силен интерес към SEE Link

Обнадеждаващи новини от другата страна на Дунав...Борсата в Букурещ може да стане осмата от региона на Югоизточна Европа, която да се присъедини към регионалната платформа

http://www.investor.bg/novini-i-anal...e-link-216656/

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                              Още нищо не сме видели тук, но потенциалът е добър, един от потенциалните двигатели за борсата ни

Коментар

• браво!

Коментар

Working...
                                X