IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SEE Link - БОРСОВА платформа на Западните Балкани!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Здраво,

Би било интересно и полезно колегите, които са анализирали вече някои от емисиите, които ще търгуваме в Македония и Хърватска, последствие в Сърбия и Любляна да споделят. Включително линкове към анализи и т.н.

Мисля, че би било от полза за всички измъчени люде тук.

Аз си признавам за момента не съм анализирал никоя позиция .. .

Поздрави!

Коментар

• Целта е да се предостави възможно най - широк достъп и варианти. Ако говорим за качество, от БФБ бих избрал не повече от 40, това което си заслужава от SEE Link ще отсеем.

Интересно е, че ще могат да се търгуват и облигации при партньорите. Прегледах няколко, минават сделки, прилична ликвидност. При нас все още няма регулиран пазар на ДЦК, а и не мисля скоро да се случи.
      Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Не знам но имам усещането, че в тази платформа ще влязат не най-добрите,а
        компании всякакви на принципа от много глава не боли.Ако натикат всичките от
        индексите не могат събра 60,а те са 109.Да не говорим за хърватските и македонски-
        те ,които са 2-3 пъти по-вече.
        Last edited by Grosss; 14.03.2016, 15:27.

Коментар

• 123 лв оборот при Химимпорт !!!

Коментар

• Не знам дали ви се е случвало да сложите по-голяма оферта на БФБ - за 5000 лв. примерно, веднага се намира някой да ви накачули с друга оферта, димек - не може да купиш, същото се получава и ако искаш да продадеш - веднага някой слага оферта под твоята - това ще се промени мноого бързо ако има чужди инвеститори на БФБ защото те биха се въпозлвали веднага
            Bulls on BSE

Коментар

• Не знам, колко си дават сметка какво значи тази платформа за БФБ.
              Ами щом Пенсионните не купуват, бг спекулантите избягаха на ДАкс, е добре дошло за балкански инвеститори да поовършеят спекулативно - кое има по-евтино и никаква конкуренция на бида
              Bulls on BSE

Коментар

• Днес от елана ми казаха че подготвят семинар по въпроса. Дано посочат и някои читави компании за оглед.

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
                  Така така, има я и тази тема, ще Ви подсещам
                  За мен си признавам, че това е изцяло ново. Ще трябва май да се образовам.

Коментар

• Ще има ли скоро време тики така...

Коментар

• Така така, има я и тази тема, ще Ви подсещам

Коментар

Снишаване и заемане на позиции преди скока, това е истината за тишината по темата от страна на посредниците и ръководството на борсата.....
                        По скоро ще направят един лек ръст месец преди старта .. което случайно да съвпадне и с подем на другите пазари - както очаквам след срещата на Г20
                        Имат възможност , както и мотивация да направят нашите хартии атрактивни в очите на комшиите. После новината ще се отрази по Bulgaria On Air , след това и по Bloomberg и накрая по БТВ ...
                        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Снишаване и заемане на позиции преди скока, това е истината за тишината по темата от страна на посредниците и ръководството на борсата.....
                          Би трябвало да тръгне добре за да се хареса на сърбите и словенците които ще
                          се присъединят на по-късен етап,а защо не и румънците и гърците.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                            това нещо стартира другия месец, не съм видял бфб и ИП да ни заливат с инфо - сигурно тяхната информационна кампания ще е след година

Коментар

• Това ми се струва ,че е начало на нещо голямо .Щом има Вишеградска група защо да
                              няма и Балканска група?Така по-лесно малките държавици на Балканите могат да
                              отстояват интересите си пред големите хищници ЕС,САЩ,Русия и Китай.

Коментар

• това нещо стартира другия месец, не съм видял бфб и ИП да ни заливат с инфо - сигурно тяхната информационна кампания ще е след година
                                Last edited by tony1975; 28.02.2016, 09:33.

Коментар

Working...
                                X