Не стига че са не развити пазарите ама и страшен стимул някой да се излъже. При interactive brokers комисионната ти е около $1 за много по развити и интересни пазари. Смисъла от тая балканска работа май ще е никакав.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
SEE Link - БОРСОВА платформа на Западните Балкани!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Стига бе тва до вкъщи ли ти ги носят
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение30 лв минимум на сделка
Коментар
-
Аз не мога да разбера едно просто нящо - тва обединение за къв чеп се прави, като не можеш да търгуваш на тез пазари?
Нещо като комунистическия интернационал ли правят? Да се събират на всеки 3 месеца на екзотични локации, да презентират и да плющят плескавици и крушовица вечерта?
Некой по-светнат може ли да сподели?Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Белградската фондова борса официално стана част от SЕЕ Link
Така виртуално и борсата на Мадагаскар могат да включат. Големи обещания, но всъщност фарс.
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Химимпорт е изпреварил Монбат по капитализация и като съобразим с ФФ е възможно да го измести от индекса SEELinX. Разликата не е голяма, зависи как ще се развие пазара до март месец. По - голям е и от АТЕРА, но там ФФ е доста висок.
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
Коментар