Както сте тръгнали, ще остане само "Фонд имоти" в класацията. Генчев ще е щастлив а акцията от 2 ст ще рипне на ...4ст...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вашата лична класация за компании с добро корпоративно управление
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеА това ЧЕЗ по какви критерии е там ?
Най малкото няма история и твърда декларирана дивидентна политика...или аз поне не знам за такава.
Аз бих добавил и още 1 филтър - най малко 50% фф в дребните.
Иначе са обречени вовеки да танцуват каквато музика му скимне на мажо да свири в даден момент.
Естествено и прилична ликвидност, кат за бфб поне.
Коментар
-
А това ЧЕЗ по какви критерии е там ?
Най малкото няма история и твърда декларирана дивидентна политика...или аз поне не знам за такава.
Аз бих добавил и още 1 филтър - най малко 50% фф в дребните.
Иначе са обречени вовеки да танцуват каквато музика му скимне на мажо да свири в даден момент.
Естествено и прилична ликвидност, кат за бфб поне.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеподкрепям същото виждане
За мен отговорът е категорично НЕ!!!
Това е и една от основните причини за състоянието на капиталовия ни пазар!!!
Коментар
-
Вашата лична класация за компании с добро корпоративно управление
Здравейте
в петък Веселин Радойчев от ПФБК каза кои са компаниите с добро корпоративно управление за него
http://www.investor.bg/novini-i-anal...jestva-202961/
Монбат, групите на Софарма, Стара планина холд и ЧЕЗ, както и Адванс Терафонд и Спиди
Кои компании са с добро корпоративно управление според вас? Да опитаме да отсеем зърното от плявата Със сигурност инвеститорите носят вина, за наливането на пари в некачествени акции и привличане на "мошеници" на пазараLast edited by mpy_yordanov; 27.09.2015, 13:22.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар