IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каменица АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от venko_g Разгледай мнение
    Вече минах през оферирането и ако максималната цена е от порядъка който споменаваш вероятно съм се прецакал, но както и да е.
    Nai malko e 18 utre moga da kaja sas sigornost

Моля, пишете на Кирилица!
    Last edited by Amsterdamm; 13.09.2015, 22:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
      Мисля ,че по 18 или 28 ги плащаха мога да питам утре .
      Вече минах през оферирането и ако максималната цена е от порядъка който споменаваш вероятно съм се прецакал, но както и да е.

Коментар

• Първоначално изпратено от venko_g Разгледай мнение
        Ок. Би ли споделил какви бяха условията и процедурата около продажбата и имаше ли някакъв проблем. Предложението да подпиша и изпратя джиро без да имам подписан договор е на практика обидно ... баси
        Мисля ,че по 18 или 28 ги плащаха мога да питам утре .

Коментар

• Първоначално изпратено от lokoto26 Разгледай мнение
          predi 3 godini
          Ок. Би ли споделил какви бяха условията и процедурата около продажбата и имаше ли някакъв проблем. Предложението да подпиша и изпратя джиро без да имам подписан договор е на практика обидно ... баси
          Last edited by venko_g; 13.09.2015, 21:37.

Коментар

• az gi prodadoh po 10 leva

predi 3 godini

Коментар

• Каменица АД

Здравейте,

интересува ме някой продавал ли е акции на Каменица АД (от масовата приватицация) на мажоритарния акционер в момента - Старбев Холандия.

Адвоката на каменица реално предлага условия за продажба, според които трябва да джиросам акциите реално преди да имам подписан договор.

Някой има ли опит с тия смешници?

Поздрави
            Working...
            X