If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз съм изненадам като чета информация за покупка на инвестиционните бонове.Боновете от
първата вълнаМП (издаваха се бонови книжки) бяха по 250 000 лв на човек.Те можеха да се продават.
Боновете от втората вълна на МП не можеха да се продават а само да се прехвърлят на роднини по пряка
линия. Тези покупки за кои инвестиционни бонове се отнасят - за първата или втора вълна на МП? Раз-
решили ли са да се продават ИБ за МП от втора вълна? Може би съм пропуснал нещо важно и фундаментално,
но ме озадачи възможността за покупка на ИБ за МП.Моля за информация.
Коментар
Един човек
Инвестиционни бонове от МП
и мен ме интересува малко детайли по предходния въпрос?
Коментар
ТопХит
Някой знае ли как се извършва покупко-продажбата на тези бонове. Уговорил съм се с една тумба "цветнокожи" да им ги изкупя по 15 лева.
Вероятно ще има още два търга. Никъде обаче няма информация кога, какво ще се предлага, нито проспекти на предприятията. Говори се, че търговете ще са само с лимитирани поръчки без оферти по среднопретеглена цена. Аз също се интересувам, кажете ако някой знае нещо.
Коментар
markov
Спомням си че дискотирахме темата за инвестиционните бонове от втората вълна на масовата приватизация.
Мои познати ми казаха че вървят на 13 лева за 250 лева номинал.
Може ли някои да ми каже как става прехвърлянето на ИБ в пощата или другаде? В пощата ми казаха че нямат
информация за това.
Мисля и аз да си купя малко на тази цена.
Коментар