Първоначално изпратено от ghettoff
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бикове vs. Мечки на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеВожде, теб са те сложили при мечките, ама като гледам си бичо настроен
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеВожде, теб са те сложили при мечките, ама като гледам си бичо настроен
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение...Аз лично залагам най-оптимистично на движение в диапазона 500-560 пункта.
Коментар
-
Ако не удържим в диапазона 500 пункта се гответе за 450.Това е по вероятния сценарий впредвид цялата политическа и икономическа ситуация в Европа.Без сантименти но аз се подготвих от лятото за зима.Никой да не си мисли че не ми харесва Софикс 700.Напротив ще се изтрелям в космоса само че не съм от сляпо вярващите.Виждам какво става и това не ме обнадеждава.Затова съм бдителен.Иначе успех на всички!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениебраво за хубавата тема!!!!
според мен Софка ще е някъде около 725-735
Коментар
-
Първоначално изпратено от swot Разгледай мнениеИзобщо не е объркана темата , Гърция веднага ще Засегне всичко тук първо през банките им,...другата седмица ще е як сеч
Коментар
-
Първоначално изпратено от swot Разгледай мнениеИзобщо не е объркана темата , Гърция веднага ще Засегне всичко тук първо през банките им,...другата седмица ще е як сеч
..........и кво стана...продаде....???Last edited by orakula; 25.01.2015, 00:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от swot Разгледай мнениеГърция да не стане европейския Лемън
Коментар
Коментар