Айде бре няма ли да почва ралито вече ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
РАЛИ НА БФБ !
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеКои точно блянове? Според мен Хим ако се изстреля и цялата борса ще маршерува след него.
дружество н 7 милиарда активи, всяка година с поне 100 милиона печалба
защо не ??Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеа как само се говореше аматьорски за рали за ракети а то рухнаха бляновете изведнъж
Коментар
-
Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнение
Коментар
-
не можах да се сдържа - вижте (ми) коментарите
http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...ujbina-203457/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеХим обаче води убедително пред всички останали в класацията акции. С други думи, според пазара (или поне хората във форума) запалили Хим, ралите започва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнениеРалито може да е само нагоре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНяма да е зле едно хубаво рали надолу като зимата на 2009 .
Коментар
-
Какво разбирате под Рали на борсата Ни
Рали има на западните борси в последните две години- колко пъти там направиха нови върхове, а ние не можем и 500 да пробием
Няма интерес към акциите от чужди инвеститори...
Малко са коректните мажоритари, които разпределят печалбата си с инвеститорите, след като им вземаха парите по време на бума с IPO-та и увеличаване на капитала, няма доверие и достатъчна ликвидност...
Самата борса е недоразвито творение дори и пубертета май не е минало още
Трудно се намира финансиране срещу залог на акции, високи лихви...
От форумите виждам и голямо недоволство и недоверие към регулатора КФН..
Имаше бум и на създаване на колективни схеми и фондове за инвестиции на борсата от банки и финансови къщи с български мениджъри, но те не оправдаха доверието и загубиха доста пари ми се струва , май има доста странни сделки при които разпродадоха пакети от акции с потенциал на ниски цени за да спечели някой друг..., както и приемане на обратно изкупуване на акции от мажоритаря пак на ниски цени..
Ограбена държава от псевдо държавници изгонили голяма част от активното си население да оцелява в чужбина,а тези които работят тук и създаващи добавената стойност с труда си получават мизерни заплати.
И май няма надпартийна програма съгласие между партиите за дългосрочно развитие на държавата, която до води до национална стратегия за развитие и прогрес..
Доколкото разбрах няма и корупция в България
Оптимизмът ми е ,че все пак сме държава с 1300 години история и може СОФИКС да отиде на 1300 някой ден дано не е когато празнуваме 1500 години България
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеТова което пише в книгите не расте по нивите,на БФБ на всеки му идва времето да
яде дървото.
Коментар
Коментар