IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Владислав Горанов

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
    хаха, много ме радваш с липсата те на финансова грамотност, звучиш точно като горанов-дефицита

сещам се за една история в гъсина финансовия дефицит. Значи, отива Владко на кино и пита - колко е билета. От касата му казват - 10 лева. Владко-дефицита отговоря - ето 12 с бакшиша, но ми върни два лева под масата.
    Абе след като постоянно му лепите прякори на г-н Горанов, значи добре си върши работата. Преди му викахте Черешаря, после Хижаря, сега Дефицита, значи човека добре пипа и добре си върши работата. Важното е, че води политика на последователност, ясност и прозрачност, за да знаем че и утре ще е като днес.

Коментар

• Първоначално изпратено от Setver Разгледай мнение
      Абе много просто го гледаш, не може толкова лесно да се каже. Затова имаме минфин той по-добре може да сметне от теб и да прецени как да подходи. Така е решил, значи е имало защо, не е наша работа да се месим. Нашата работа е да работим за да плащаме данъци, има кой да взема решенията и да ни ръководи.
      хаха, много ме радваш с липсата те на финансова грамотност, звучиш точно като горанов-дефицита

сещам се за една история в гъсина финансовия дефицит. Значи, отива Владко на кино и пита - колко е билета. От касата му казват - 10 лева. Владко-дефицита отговоря - ето 12 с бакшиша, но ми върни два лева под масата.
      Last edited by obafeme; 24.11.2015, 13:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнение
        Aдаш си ми явно. Кажи как цена от 88, прави по-ниска лихва от тази при цена 91 (на колкото се търгува същата емисия)?
        Или нямаш идея каква е връзката м/у цена и доходност до падеж?
        Абе много просто го гледаш, не може толкова лесно да се каже. Затова имаме минфин той по-добре може да сметне от теб и да прецени как да подходи. Така е решил, значи е имало защо, не е наша работа да се месим. Нашата работа е да работим за да плащаме данъци, има кой да взема решенията и да ни ръководи.

Коментар

Отделно, ако е тайно може пък лихвата да е по-малка.
          Aдаш си ми явно. Кажи как цена от 88, прави по-ниска лихва от тази при цена 91 (на колкото се търгува същата емисия)?
          Или нямаш идея каква е връзката м/у цена и доходност до падеж?

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
            Горанов фин мин-дефицита продъла с наглите изпълнения. Днеска във вестника се е изказал, че държавата не е загубила нищо от тайното пласиране. то е било тайно, защото така се прави. Два са вариантите, според мен, този или е голям лъжец или просто е голям идиот. Няма среден вариант.
            Това че лъже, не пречи да е голям идиот. А и ми се струва, като му гледам влажния поглед и обиденатата, нацупена муцунка, че май отскача до отсрещния бряг. От време не време.

Коментар

Какво като пласирането е било тайно? Нищо. Важното е да се намери финансиране за да успеем да покрием нуждите си, а дали е тайно или явно не е толкова важно за нас. Отделно, ако е тайно може пък лихвата да е по-малка. Друг е въпроса, защо не го направиха още по-тайно, да не се казва на народа, и без това не е негова работа. Можеше да е изцяло тайно, т.е. да се определи като квалифицирана информация и да не се споменава никъде. Така можеше да има по-ниски лихви на явните търгове.
              поздравления за този текст - разкриваш наяве начина на мислене на горанчо-дефицита. Кажи само и 1.5 млн. евра печалба кой прибра?

Коментар

• Какво като пласирането е било тайно? Нищо. Важното е да се намери финансиране за да успеем да покрием нуждите си, а дали е тайно или явно не е толкова важно за нас. Отделно, ако е тайно може пък лихвата да е по-малка. Друг е въпроса, защо не го направиха още по-тайно, да не се казва на народа, и без това не е негова работа. Можеше да е изцяло тайно, т.е. да се определи като квалифицирана информация и да не се споменава никъде. Така можеше да има по-ниски лихви на явните търгове.

Коментар

• Горанов фин мин-дефицита продъла с наглите изпълнения. Днеска във вестника се е изказал, че държавата не е загубила нищо от тайното пласиране. то е било тайно, защото така се прави. Два са вариантите, според мен, този или е голям лъжец или просто е голям идиот. Няма среден вариант.

Коментар

• Откакто GS направиха услуга на Горанов да пласират последната емисия дълг и ....акцията тръгна надоле ...
                    Не казвам, че има връзка, но е факт .
                    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• http://www.dunavmost.bg/Bulgaria/New...n=Postcron.com

Коментар

• чакайте! той сега си строи къща - влезте му в положението!

Коментар

• Ето така се създава излишък в икономиката на България!

Коментар

• Тоя к...т Владко депесарски, требе да си подаде оставката още понеделник. Че сега няма кой да му я приеме. Ма и медиите, тия продажни к...и, и те трябва да си скъсат "хипократовата им клетва", или следващият път да питат бащицата, дали Черешаря няма да върне 3-те милиона лева у касата ( на държавата, не у партийната кесия).
                            А и "протестърите" - долните к...и с рояла, нема ли да му изсвирят погребалния марш?
                            Бате, и аз че купим 50 милки на 4% доходност да те е*а...стандартно, за теб 10%, или 150к от далаверата.

Уфф, аре стига съм хейтил...допивам си коняка сред родопските гори и легам....дано Ухловица е отворена утре....
                            Last edited by Тъпо парче; 21.11.2015, 02:23.

Коментар

• Владко оцапа гащите.
                              Ма нищо, нали има още баМки да му купуват ДЦК-тата, нека му е лошо.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                                Министерство на финансите тайно пласира 50 млн. евро дълг
                                http://www.capital.bg/biznes/finansi...a_50_mln_evro/
                                Чрез сделка на по-ниска цена от пазарната ведомството на Владислав Горанов ощетява данъкоплатците с около 1.5 млн. евро
                                Пак се почна. Добре че на тия мащабите им по-малки. По-предишните с милиарди работеха.

Коментар

Working...
                                X