Първоначално изпратено от obafeme
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Владислав Горанов
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Setver Разгледай мнениеАбе много просто го гледаш, не може толкова лесно да се каже. Затова имаме минфин той по-добре може да сметне от теб и да прецени как да подходи. Така е решил, значи е имало защо, не е наша работа да се месим. Нашата работа е да работим за да плащаме данъци, има кой да взема решенията и да ни ръководи.
сещам се за една история в гъсина финансовия дефицит. Значи, отива Владко на кино и пита - колко е билета. От касата му казват - 10 лева. Владко-дефицита отговоря - ето 12 с бакшиша, но ми върни два лева под масата.Last edited by obafeme; 24.11.2015, 13:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнениеAдаш си ми явно. Кажи как цена от 88, прави по-ниска лихва от тази при цена 91 (на колкото се търгува същата емисия)?
Или нямаш идея каква е връзката м/у цена и доходност до падеж?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Setver Разгледай мнениеОтделно, ако е тайно може пък лихвата да е по-малка.
Или нямаш идея каква е връзката м/у цена и доходност до падеж?
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениеГоранов фин мин-дефицита продъла с наглите изпълнения. Днеска във вестника се е изказал, че държавата не е загубила нищо от тайното пласиране. то е било тайно, защото така се прави. Два са вариантите, според мен, този или е голям лъжец или просто е голям идиот. Няма среден вариант.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Setver Разгледай мнениеКакво като пласирането е било тайно? Нищо. Важното е да се намери финансиране за да успеем да покрием нуждите си, а дали е тайно или явно не е толкова важно за нас. Отделно, ако е тайно може пък лихвата да е по-малка. Друг е въпроса, защо не го направиха още по-тайно, да не се казва на народа, и без това не е негова работа. Можеше да е изцяло тайно, т.е. да се определи като квалифицирана информация и да не се споменава никъде. Така можеше да има по-ниски лихви на явните търгове.
Коментар
-
Какво като пласирането е било тайно? Нищо. Важното е да се намери финансиране за да успеем да покрием нуждите си, а дали е тайно или явно не е толкова важно за нас. Отделно, ако е тайно може пък лихвата да е по-малка. Друг е въпроса, защо не го направиха още по-тайно, да не се казва на народа, и без това не е негова работа. Можеше да е изцяло тайно, т.е. да се определи като квалифицирана информация и да не се споменава никъде. Така можеше да има по-ниски лихви на явните търгове.
Коментар
-
Тоя к...т Владко депесарски, требе да си подаде оставката още понеделник. Че сега няма кой да му я приеме. Ма и медиите, тия продажни к...и, и те трябва да си скъсат "хипократовата им клетва", или следващият път да питат бащицата, дали Черешаря няма да върне 3-те милиона лева у касата ( на държавата, не у партийната кесия).
А и "протестърите" - долните к...и с рояла, нема ли да му изсвирят погребалния марш?
Бате, и аз че купим 50 милки на 4% доходност да те е*а...стандартно, за теб 10%, или 150к от далаверата.
Уфф, аре стига съм хейтил...допивам си коняка сред родопските гори и легам....дано Ухловица е отворена утре....Last edited by Тъпо парче; 21.11.2015, 02:23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеМинистерство на финансите тайно пласира 50 млн. евро дълг
http://www.capital.bg/biznes/finansi...a_50_mln_evro/
Чрез сделка на по-ниска цена от пазарната ведомството на Владислав Горанов ощетява данъкоплатците с около 1.5 млн. евро
Коментар
Коментар