Първоначално изпратено от Perun
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Владислав Горанов
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Perun Разгледай мнениеХайде без обиди. Не крия политическите си убеждения и подкрепа за либералната идея, но не съм съгласен че министър Горанов е от ДПС. Той си е предложен и кандидатиран за министър от ГЕРБ, така че ДПС няма нищо общо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Perun Разгледай мнениеХайде без обиди. Не крия политическите си убеждения и подкрепа за либералната идея, но не съм съгласен че министър Горанов е от ДПС. Той си е предложен и кандидатиран за министър от ГЕРБ, така че ДПС няма нищо общо.
Абе, колеги, министърът на финансите не трябваше ли, ДА Е ФИНАНСИСТ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнениеЗащото перко е депесарче, както и самия Влади...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнениеПерко, защо само този министър го даваш за пример като добър, образован и опитен
Според мен всички министри в това правителство са носители на тези качества.
Не бива с лека ръка да се говори само за един човек като не се споменават останалите
Все пак те са един екип който ни води към по-добро бъдеще през този труден преход които беше усложнен от предишното некомпетентно правителство на Орешарски
Смятам че и заема който е заложен да бъде взет спокойно можеше да бъде тройно по-голям с цел по-леко да направиме реформите и преминем през тежкия преход който предстои
Коментар
-
Първоначално изпратено от Perun Разгледай мнениеРадан Кънев: Владислав Горанов е голяма щета
17 декември 2015 16:30
Абе Радан няма ли да си затвори плювалника най-после? Що се вре там където и хабер си няма от нещата?
Не е редно такова отношение към един от най-добрите, образовани и опитни министри на финансите които сме имали. Не може с река ръка да пренебрегва и да подминава постиженията на г-н Горанов, само и само да се пнаправи на велик.
Според мен всички министри в това правителство са носители на тези качества.
Не бива с лека ръка да се говори само за един човек като не се споменават останалите
Все пак те са един екип който ни води към по-добро бъдеще през този труден преход които беше усложнен от предишното некомпетентно правителство на Орешарски
Смятам че и заема който е заложен да бъде взет спокойно можеше да бъде тройно по-голям с цел по-леко да направиме реформите и преминем през тежкия преход който предстоиLast edited by Mito Karamitov; 18.12.2015, 10:23.
Коментар
-
Радан Кънев: Владислав Горанов е голяма щета
17 декември 2015 16:30
Абе Радан няма ли да си затвори плювалника най-после? Що се вре там където и хабер си няма от нещата?
Не е редно такова отношение към един от най-добрите, образовани и опитни министри на финансите които сме имали. Не може с река ръка да пренебрегва и да подминава постиженията на г-н Горанов, само и само да се пнаправи на велик.
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениеОставка Горане, Оставка - милионер черешар хижар, на пеевски другар!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДемек? Бушон некъф ли?
Избуши ли бфб-ту - избуши го, и още продължава да буши.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДемек? Бушон некъф ли?За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение+++
Казвам то за пореден път -за мен винаги ще е мистър 63А
Коментар
Коментар