If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е то се иска малко акъл и щеше да разбереш защо левите трупаха излишъци - просто за да ги откраднат чрез техните фирми, както и направиха.
А това, че десните взимали заеми - като беше Дянков мин фин правеше всичко възможно да избегне взимане на заеми - и как му се отблагодариха - с оплюване - е сега при новия дано сте доволни.
Излишъците отиваха за изплащане на дълг и за трупане на фискален резерв. Това го правеха три правителства - Костов, на Царя, и на Станишев. От 120% от БВП през 1998 г, дългът спадна на 12% през 2008 г. Реално даже и по-ниско, защото имаше и 8 млрд лв фискален резерв.
Като дойде Боко, похарчи 8 млрд. 4 млрд от фискалния, и 4 млрд дългове.
Кои са тези "десни" че не се сещам?
Да не са онези "десни", които национализираха над 100 милиона лева от професионалните пенсионни фондове? Деяние, кражба на лични средства на работници, което деяние Конституционния съд обяви за противоконституционно. Тези ли "десни"? И парите потънаха та не се видяха.
Да не са онези "десни" които вкараха резерва на НЗОК в общия бюджет и го изхарчиха за мангалите? Те десни ли бяха?
Брях тоя Дянков какви "десни" мерки провеждал, та трябвало и да му благодарим.
Същите "десни" искат да национализират парите от личните пенсионни сметки в универсалните пенсионни фондове.
Да ти с..ра на такива "десни". Пфу!
Стига си приписвал и ти бе!!!Това вече го чухме!!!
А и офъкахте сичката пара и сега нема!!!Сички чували требе да бъдат отръскани!!!
И Батето да спи пред вратите на Брюксел!!!
А това, че десните взимали заеми - като беше Дянков мин фин правеше всичко възможно да избегне взимане на заеми - и как му се отблагодариха - с оплюване - е сега при новия дано сте доволни.
Кои са тези "десни" че не се сещам?
Да не са онези "десни", които национализираха над 100 милиона лева от професионалните пенсионни фондове? Деяние, кражба на лични средства на работници, което деяние Конституционния съд обяви за противоконституционно. Тези ли "десни"? И парите потънаха та не се видяха.
Да не са онези "десни" които вкараха резерва на НЗОК в общия бюджет и го изхарчиха за мангалите? Те десни ли бяха?
Брях тоя Дянков какви "десни" мерки провеждал, та трябвало и да му благодарим.
Същите "десни" искат да национализират парите от личните пенсионни сметки в универсалните пенсионни фондове.
Да ти с..ра на такива "десни". Пфу!
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Е то се иска малко акъл и щеше да разбереш защо левите трупаха излишъци - просто за да ги откраднат чрез техните фирми, както и направиха.
Гледайки творчеството на Герберските калинки (и не само, а на всички преди тях) се чудя в каква държава живеем...
левите (управлявани от клика милионери) трупат излишъци и приемат плоски данъци
десните взимат заеми, че да строят, ядат буферите и гледат ако може всичко да мине под контрол на държавата майка.
спрягат се да махат плоския данък и тн и тн...
Гледайки творчеството на Герберските калинки (и не само, а на всички преди тях) се чудя в каква държава живеем...
десните взимат заеми, че да строят, ядат буферите и гледат ако може всичко да мине под контрол на държавата майка.
ако трябва да съм честен единствените 2 партии, които някаква визия за това как да оставим бизнеса да бачка са РБ и... ДПС..(пепел ми на езика) .. проблемът обаче е, че има нещо гнило в главите ни по рождение... 80% от българите са оперирани от чест и достойнство и са елементарни 'тарикати' точно поради това и горните 2 партии правят една крачка напред и 2 в страни...и назад...защото винаги има някой засегнат тарикат и трябва да му се влезе в положението.
в момента тази поправка дето я измислиха си е поредната 'тарикатска' схема да вземем едни пари под наше крило пък после ще мислим схема как да ги харчим...
това не е дясно управление!
за мое съжаление щото съм фен на дясното
Движението за пари и свободи е безсмъртно.А РБ са прости смешници.какъв частен бизнес какви пет лева
ако трябва да съм честен единствените 2 партии, които някаква визия за това как да оставим бизнеса да бачка са РБ и... ДПС..(пепел ми на езика) .. проблемът обаче е, че има нещо гнило в главите ни по рождение... 80% от българите са оперирани от чест и достойнство и са елементарни 'тарикати' точно поради това и горните 2 партии правят една крачка напред и 2 в страни...и назад...защото винаги има някой засегнат тарикат и трябва да му се влезе в положението.
в момента тази поправка дето я измислиха си е поредната 'тарикатска' схема да вземем едни пари под наше крило пък после ще мислим схема как да ги харчим...
Няма как да събираш консомолци като Горанов, Лилянка и компания и да чакаш да ти правят дясна политика!
А да не говорим, че ББ си е отгледан като пазач на ТЖ и комунистическите идеи са му пропити дълбоко до костния мозък нейде! Колкото и да се прегръща с Меркел и с Юнкер действията му са си на чист комунист!
Коментар