Тва,злобата,много хубаво нещо!!!Не е по български,ама върви!!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Владислав Горанов
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nns Разгледай мнениеМомчето ти ми е малко като Веско Маринов , той все чист и не разбрал , що всички му се подиграват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеРаботил съм с момчето. Нема много въображение. Кара по схеми. Той и бюджетът му такъф - беден на идеи.
Коментар
-
Не знам, на мен тези методи ми приличат на едно време в казармата.
Заради един наказваха целия взвод.
Само че не знам каква е целта. Не виждам начин да хвърлим по един кютек на тези, заради които Владко е стигнал до гениални изводи.
Потърпевш съм и от решението им за цигарите, защото аз твърдо българска цигара няма да пуша, но това вече е друга бира
Има си едно положение драги ми Владко, от него нататък просто пускам кепенците.
С 10 тира изнасям производството в съседна държава. Това е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ksarax Разгледай мнениеЕми не е ходил скоро на вечера, тогава такива идеи ще му дойдат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеРаботил съм с момчето. Нема много въображение. Кара по схеми. Той и бюджетът му такъф - беден на идеи.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеХвала на теб гений безподобен!!!!
Вдигнал си акциза на горивото за отопление.
Ти имаш ли идея, че в целия Европейски съюз това гориво е с диференцирана ставка????
Ти имаш ли идея с колко ще ми вдигнеш разходите за производство????
Ти имаш ли идея колко документи подавахме до сега в НАП за това гориво???
Ти имаш ли идея какви са глобите за неправомерно използване на такова гориво????
Защо бе чук, не хванете за топките, тези които нарушават закона????
Защо пак го начукахте на частника????
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеХвала на теб гений безподобен!!!!
Ти имаш ли идея, че в целия Европейски съюз това гориво е с диференцирана ставка????
Ти имаш ли идея какви са глобите за неправомерно използване на такова гориво????
Коментар
-
Мислех, че поне този министър си върши добре работата, но явно...
Коментар
-
Хвала на теб гений безподобен!!!!
Коментар
-
Нови питания към Черешко след тази статия
http://www.investor.bg/bulgaria-on-a...na-bnb-196366/
Особено в сферата на надзора ще ми е нужен човек, който знае отвътре „кухнята“ на работа на българските банки, но и да е човек, готов за реформи“, каза Захариев.
Да знаел кунята - Черешко какво се крие там бе
Тази кухня не трябва ли да е прозрачна
Според банкера в момента е много важно да се извърши оценка на качеството на активите на всички търговски банки у нас. Това трябва да се направи от независими консултанти. На основата на поставената диагноза трябва да се помогне на тези банки, които имат финансови проблеми, за да ги преодолеят
Черешко пак ли ще помагаме на крадливите баММки - с какво бе човек
Пак ли заеми и кой ще ги връща??
Коментар
-
Първоначално изпратено от Perun Разгледай мнениеДур бе, такива неща не се коментират, или поне не трябва да се споменава държавата ни в такъв контекст. Отделно, у нас лошите и преструктурирани кредити не са колкото си казал, а са около 24%, което е много по-малко от 35%. Отделно ние сме в ЕС и ако се наложи има кой да помага да пълни дупките. Реално ние сме по-стабилни с 24% отколкото е Индия с 10%.
ЕС ги боли фара за нас - ще има да чакаш някой да ти помогне
Така че аз не съм спокоен а ти както желаеш се успокоявай
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнениеЧерешко, тези Ендиици що се косят бе - 10% и спешни мерки
А ние с 35 % сме спокоини - налЕ така трябва щото имаме най-стабиУУната баММкова система в света
Някой ще ми го обясни ли този Феномен???
Коментар
-
Индийската икономика е преследвана от нарастващи лоши кредити през последните години, като множество промишлени предприятия не са в състояние да изплащат средствата на кредиторите си. Банките пък са изправени пред надигаща се вълна на преструктурирани и необслужвани активи, които възлизат на повече от 10 на сто от кредитите в цялата банкова система.
http://www.investor.bg/aziia/336/a/i...rediti-196361/
Черешко, тези Ендиици що се косят бе - 10% и спешни мерки
А ние с 35 % сме спокоини - налЕ така трябва щото имаме най-стабиУУната баММкова система в света
Някой ще ми го обясни ли този Феномен???
Коментар
Коментар