лошото е че влади милионера е поклонник на фискалната докторина: "ако нещо мърда, регулирай, ако е все още е живо, облагай!". С бюджетна издояват всичко, което е останало живо в страната към момента, но няма да е за дълго.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Владислав Горанов
Collapse
X
-
Все пак показва разбиране, финансистко, по-точно фискалистко разбиране, защитава позицията си, може да му влезем в положението задето я отстоява. Ако не сме съгласни, трябва се обосновем. Сутринта в една от репликите в тв-дискусиите се промъкна вероятния извор на протеста - нови, политически обосновани назначения в МВР. А така е навсякъде. Партизанщината в ход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеТова в какъв контекст го е казал? На някое заседание на МС ли? Иначе Горанов е поредния Министър на финансите, който се опитва да ореже привилегиите на държавните служители, но и той според мен ще изгуби тази борба. Реформи трябват, но синдикатите не дават.
Я сега всички останали да се вдигнат на стачка да искат и те 10 дни допълнителен отпуск и 20 заплати при пенсиониране !
С какво тези търтеи са заслужили тези привилегии ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от moviestar4 Разгледай мнение"Тук само да ви напомня, че да не стане септември-октомври да дойде някой да ми каже: "Не ми стигат парите за заплати". Само ви предупреждавам." Цитат на Бойко Борисов от 15 май.
Коментар
-
http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...atelen-204883/
Да бе, да, направо ти повярвахме г-н черешово недоразумение.
Ще плащаш/ме и още как.
Както ще кихаме като попове и за аеца Белене.
Дори и Дянков наскоро го призна че няма начин да не ядем хурката.
Коментар
-
четохте ли какво ново предлага тоз гений на финансовата фантастика - приходите от концесии на летище софия да не влизат в сребърния фонд, а да се изхарчат незабавно накуп!
това е нагъл опит за кражба.
Цяла европа се опитва да излезе от дефицитния цикъл, а ние продължаваме да задълбаваме и да теглим нови кредити.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеЕгати "почивната станция" с толкоз много комини. Да не би всяка стая да е с камина?
По-скоро е някаква кооперация.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеСтига е, това е някаква партенка. Тва изглежда на почивна станция. Не може такова грозно нещо да е къща
По-скоро е някаква кооперация.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pronto Разгледай мнениеПартенка е , щото не може таково тъпо нещо да е финминистър
Коментар
-
Първоначално изпратено от smarti Разгледай мнениекомпроматче от Белград послучай изборите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеСтига е, това е някаква партенка. Тва изглежда на почивна станция. Не може такова грозно нещо да е къща
Коментар
Коментар