Първоначално изпратено от ghettoff
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Владислав Горанов
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеТочно това имам предвид. С платени магистрали ще платиш повече от 100 лв. на година. Това ти го гарантирам. Само транзит в Хърватия струва 20 евро. В Италия да минеш ботуша по хоризонтал от Триест до Генуа струва 60 евро. Какво са тези 100 лв., които искат тук.?
Коментар
-
Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнениеЕми да направи платени магистралите както цитираните страни ( Словения е грешка да ) Като направят пътища по който може да се пътува нормално тогава да ми слагат винетки . Наскоро бях в бедната Португалия . Отлични пътища ,винетки няма има само платени магистрали .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеПлащаме достатъчно висок акциз на горивата, за да има причина да съществува изобщо изобретението "винетка".
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеОставка .The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sdar Разгледай мнение"хижичка" е много бледа дума за палата който се строи.
Сега ако имахме стабилен министър на финансите, гледай каква финансова проверка можеше да му направи на Горанов, че и колко данъжи щеше да събере ...
Виж следващия може,......................но едва ли
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеОще не е довършил "хижичката", как оставка?
Сега ако имахме стабилен министър на финансите, гледай каква финансова проверка можеше да му направи на Горанов, че и колко данъжи щеше да събере ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениепросто горанов изстреля патроните си напразно и вече олекна. Сега дори да предложи нещо смислено, като с МВР-то, пак няма да се приеме. В такъв случай оставката е единствения вариант, иначе само пречи.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнениеЕми да направи платени магистралите както цитираните страни ( Словения е грешка да ) Като направят пътища по който може да се пътува нормално тогава да ми слагат винетки . Наскоро бях в бедната Португалия . Отлични пътища ,винетки няма има само платени магистрали .
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеВ Словения има винетки. Освен това с винетка от 100 лв. ще съм много по-щастлив отколкото с такси по магистралите. Справка - Италия. Горанов е прав. Винетката от 67 лв. е много евтина и не отговаря вече ценово на инвестициите в пътища, които бяха направени през последните 5 години. Разбирам да негодувате, че плащате повече ток, за да храните енергийната мафия или че негодувате, когато плащате високи цени на лекарства или горива, за да храните картели. Не виждам обаче защо негодувате, когато плащате едни 1.30 евро на месец допълнително за нещо, в което се вижда, че се инвестира и служи на обществото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеВ Словения има винетки. Освен това с винетка от 100 лв. ще съм много по-щастлив отколкото с такси по магистралите. Справка - Италия. Горанов е прав. Винетката от 67 лв. е много евтина и не отговаря вече ценово на инвестициите в пътища, които бяха направени през последните 5 години. Разбирам да негодувате, че плащате повече ток, за да храните енергийната мафия или че негодувате, когато плащате високи цени на лекарства или горива, за да храните картели. Не виждам обаче защо негодувате, когато плащате едни 1.30 евро на месец допълнително за нещо, в което се вижда, че се инвестира и служи на обществото.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнениеЕто още един от бисерите на Горанов - http://www.pariteni.bg/index.phtml?tid=40&oid=189333
Ами в Сърбия , Хърватска , Словения Италия и др . като няма винетки как ли си подържат пътищата ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнениеЕто още един от бисерите на Горанов - http://www.pariteni.bg/index.phtml?tid=40&oid=189333
Ами в Сърбия , Хърватска , Словения Италия и др . като няма винетки как ли си подържат пътищата ?За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Ето още един от бисерите на Горанов - http://www.pariteni.bg/index.phtml?tid=40&oid=189333
Ами в Сърбия , Хърватска , Словения Италия и др . като няма винетки как ли си подържат пътищата ?
Коментар
Коментар