IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Владислав Горанов

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
    Точно това имам предвид. С платени магистрали ще платиш повече от 100 лв. на година. Това ти го гарантирам. Само транзит в Хърватия струва 20 евро. В Италия да минеш ботуша по хоризонтал от Триест до Генуа струва 60 евро. Какво са тези 100 лв., които искат тук.?
    А като не пътувам по магистрали толкова често, защо да плащам винетка?
    The strongest stand last.

Коментар

Точно това имам предвид. С платени магистрали ще платиш повече от 100 лв. на година. Това ти го гарантирам. Само транзит в Хърватия струва 20 евро. В Италия да минеш ботуша по хоризонтал от Триест до Генуа струва 60 евро. Какво са тези 100 лв., които искат тук.?
      А там по какво се движиш !?

Коментар

• Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнение
        Еми да направи платени магистралите както цитираните страни ( Словения е грешка да ) Като направят пътища по който може да се пътува нормално тогава да ми слагат винетки . Наскоро бях в бедната Португалия . Отлични пътища ,винетки няма има само платени магистрали .

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
          Плащаме достатъчно висок акциз на горивата, за да има причина да съществува изобщо изобретението "винетка".
          Акцизът при горивата е като в другите страни. Проблемът с цените е в картелите. Уж ги нямаше, а погледнете във Варна как се разбалансираха нещата.

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
            Оставка .
            ..и за шефа му!

Коментар

• Оставка .

Коментар

• Първоначално изпратено от sdar Разгледай мнение
                "хижичка" е много бледа дума за палата който се строи.
                Сега ако имахме стабилен министър на финансите, гледай каква финансова проверка можеше да му направи на Горанов, че и колко данъжи щеше да събере ...
                чакай сега Горанов сам да си прави финансова проверкане мисля.
                Виж следващия може,......................но едва ли

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                  Още не е довършил "хижичката", как оставка?
                  "хижичка" е много бледа дума за палата който се строи.
                  Сега ако имахме стабилен министър на финансите, гледай каква финансова проверка можеше да му направи на Горанов, че и колко данъжи щеше да събере ...

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
                    просто горанов изстреля патроните си напразно и вече олекна. Сега дори да предложи нещо смислено, като с МВР-то, пак няма да се приеме. В такъв случай оставката е единствения вариант, иначе само пречи.
                    Още не е довършил "хижичката", как оставка?

Коментар

Еми да направи платени магистралите както цитираните страни ( Словения е грешка да ) Като направят пътища по който може да се пътува нормално тогава да ми слагат винетки . Наскоро бях в бедната Португалия . Отлични пътища ,винетки няма има само платени магистрали .
                      просто горанов изстреля патроните си напразно и вече олекна. Сега дори да предложи нещо смислено, като с МВР-то, пак няма да се приеме. В такъв случай оставката е единствения вариант, иначе само пречи.

Коментар

В Словения има винетки. Освен това с винетка от 100 лв. ще съм много по-щастлив отколкото с такси по магистралите. Справка - Италия. Горанов е прав. Винетката от 67 лв. е много евтина и не отговаря вече ценово на инвестициите в пътища, които бяха направени през последните 5 години. Разбирам да негодувате, че плащате повече ток, за да храните енергийната мафия или че негодувате, когато плащате високи цени на лекарства или горива, за да храните картели. Не виждам обаче защо негодувате, когато плащате едни 1.30 евро на месец допълнително за нещо, в което се вижда, че се инвестира и служи на обществото.

Коментар

В Словения има винетки. Освен това с винетка от 100 лв. ще съм много по-щастлив отколкото с такси по магистралите. Справка - Италия. Горанов е прав. Винетката от 67 лв. е много евтина и не отговаря вече ценово на инвестициите в пътища, които бяха направени през последните 5 години. Разбирам да негодувате, че плащате повече ток, за да храните енергийната мафия или че негодувате, когато плащате високи цени на лекарства или горива, за да храните картели. Не виждам обаче защо негодувате, когато плащате едни 1.30 евро на месец допълнително за нещо, в което се вижда, че се инвестира и служи на обществото.
                          Плащаме достатъчно висок акциз на горивата, за да има причина да съществува изобщо изобретението "винетка".

Коментар

Ето още един от бисерите на Горанов - http://www.pariteni.bg/index.phtml?tid=40&oid=189333
                            Ами в Сърбия , Хърватска , Словения Италия и др . като няма винетки как ли си подържат пътищата ?

Коментар

Ето още един от бисерите на Горанов - http://www.pariteni.bg/index.phtml?tid=40&oid=189333
                              Ами в Сърбия , Хърватска , Словения Италия и др . като няма винетки как ли си подържат пътищата ?
                              За Италия- свалят кожи за пътни такси...
                              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Ето още един от бисерите на Горанов - http://www.pariteni.bg/index.phtml?tid=40&oid=189333

Коментар

Working...
                                X