If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Da be ama 6 meseca nikoj nisto da ne kazwa, a politicite da si wwartiat dalawerata za smetka na horata, ne mi izgljda mnogo 4itawo.
Коментар
Dimov
Въпрос...
Tova e edno spravedlivo re6enie.Parite dadeni ke6 na durjavata s ni6to ne sa po lo6i ot imotite na restitutite.Sega AP i Cen dep. trrjabva spe6no da ureddjat procedurata po ka4vaneto im na Borsata.Bravo i na M.Mikov Sa efikasnata sa6tita na Glasopodavatelite.
Каква комисия, каква вътрешна информация?! Тук няма поднадзорни на комисията лица - нито емитент, нито пазар, нито брокер или посредник. А пък решението на ВАС може всеки да го види! Това не е вътрешна информация.
Извинете ме за нвежеството , но искам да ви попитам как стои въпроса с лихвоточките, които не са преобразувани
в компесаторки. Точно въпросът ми е ако реша си купя жилище , което не е общинско ще има ли някък-
во обезщетение и в какъв разрер ще бъде то ? Ако не , в какъв случай се изплащат и какво точно трябва да се купи ?
Благодаря ви предварително!!!
Коментар