IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Компенсаторките от лихвоточки

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• няма достатъчно инфо по чия инициатива става тая регистрация в ЦД ? странно ...

558 млн номинал не са нещо случайно - дали това не са всички които имат право на обезщетение по списъците от 1ви до 7ми или там който беше последен списък (примено 10 000 човека х 55 К лв среден номинал)... или някой прави далавера в тъмното и регистрира една("преференциална") част към ЦД

хм, и в двата случая скоро би трябвало да им се присвои и борсов код на тия (вече) 595 млн номинал "Жилищни компенсаторни записи от лихвоточки" ... иначе какъв е смисъла на операцията с Централния Депозитар??

(разсъждения на глас..)
    "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• Първоначално изпратено от forman777 Разгледай мнение
      Това е по добрия вариянт за правоимащите- стават повече. Проблема на управляващите става по голям- пак трябва да ги впишат за приватизация. Това беше голямата глупост на триглавата ламя
      Не виждам как това е добър вариант, нито какво има да се приватизира за тази колосална сума.

Току-що проблемът от голям стана космически.
      Дали това означава, че ще стане по-трудно да бъде игнориран все така за напред... предстои да видим.

Коментар

• Това е по добрия вариянт за правоимащите- стават повече. Проблема на управляващите става по голям- пак трябва да ги впишат за приватизация. Това беше голямата глупост на триглавата ламя

Коментар

• http://www.investor.bg/news/article/116718/339.html
          А бе хора какво става тука - то си минаха години близо 3 от как прецакаха притежателите на ЖЗКЛ ,а днес нови регистрирани.Кой и за какво регистрира нови?
          мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия

Коментар

• http://www.dnes.bg/temida/2011/05/10...da-v-bg.118314
            В момента в съда очакват разглеждане на първа инстанция още 700 жалби за бавен процес срещу България – 200 по наказателни дела и 500 по граждански.

Коментар

• Поредната глупост на комунистическата ламя- отнеха правата на хората и създадоха хаос

Коментар

• Здравейте!
                Това е отговора на адв.Н.Найденов от 07.12.2010 г. на въпрос, зададен от мен-Има ли развитие по нашето дело-ако да-какво ,ако не- защо?

"Към настоящия момент няма развитие по делото за ЖКЗЛ в Страсбург. Доколкото бързината с която работи Съда зависи само и единствено от него, не мога да дам обяснение защо няма развитие по делото. Мога само да предполагам, че забавянето е причинено от голямата натовареност на този орган. Имам дела, които са подадени преди вашето, което означава, че забавянето е общо, не конкретно за настоящия случай.
                Поел съм ангажимент да уведомя жалбоподателите, в т.ч. и Вас за всяко развитие, свързано с делото. Надявам се да имам скоро тази възможност, но както обясних по време на срещите ни, процедурата е дълга и ангажимент със срокове за произнасяне не могат да бъдат поети.
                Сайтът, на който се правят справки по делата е http://................................................... ...
                Изпращам и уведомителното писмо, с което от съда е потвърдено получаването на документите и образуването на дело.
                Оставам на разположение при необходимост от допълнителна информация.
                адв.Н.Найденов"
                мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия

Коментар

• Здравейте,

Не сме се чували скоро, но се надявам да не сме се забравили... изцяло и най-вече да не сме зарязали идеята.

Имахме една хубава идея за сбирка и разни планове също така.

Какво ще кажете да подновим опитите?

Успешна седмица и до скоро!

Коментар

• Има ли нова информацие относно изплащането на лихвоточките.Подал сам всичи докъменти и сам си платил всички такси.$акам вече т6 месеца и.... Нищо .Моля кажете към кого да се обърна за отговор и колко време още ще чакам при положение че всичко ми е наред и сам одобрен и дори сам закъпил жилище за тези точки ???
                    Last edited by mibova; 20.10.2010, 16:38.

Коментар

• Историческа процедура срещу Румъния – 18 месеца да уреди реституцията на имоти

http://www.investor.bg/news/article/106821/122.html

Ето, румънците пак са по-напред от нас.

Коментар

• Grand, да не си си изгубил телефона не мога да те избера? Поздрави на всички.

Коментар

• Бавно става, но дано да ни компенсират за загубите нанесени от комунистите

Коментар

• Колеги, мина една година и половина, но още нямаме отговор за допустимост. Мога само да Ви кажа, че не се надявам да дойде отговор преди Нова Година.
                            Нещата много са се забавили и дела, които са подадени три месеца преди нашето, все още не са получили отговор.
                            За съжаление това е реалността.
                            За това пък лихвата дето ще искаме после ще е по-голямааа....!

Коментар

• Поздрави на всички! Има ли развитие?!?!?

Здравейте!

Имаме ли някакво развитие? (наближава и сезона на отпуските...)

Поздрави!

Коментар

• Аз лично няма да мога на 21ви, а по-скоро следващия петък - 28 май.
                                Моля за обратна връзка кой кога е ок.

Tomy, имаш ЛС.

Първоначално изпратено от RAI
                                Явно няма да е днес.

Моля дайте предложения за друга дата, когато е удобно за повече от нас, че вече идва май.

Хубав уикенд на всички!

Първоначално изпратено от Tomy
                                Е Петък 30.04 мина и .... замина !?

Коментар

Working...
                                X