IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Компенсаторките от лихвоточки

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ЖКЗ

"... pone za SOFIA..."- da vi imam i solidarnostta, a puk na men she mi pravite zabelegki, 4e sum egoist. A dsk sega kupuva zapisite ni po 4 st. _PALYA4OVCI- da ne im gi prodade nyakoj ej..

Коментар

• ЖКЗ

ЗА ВСИЧКИ КОИТО ИСКАТ ДА ПРЕОБРАЗУВАТ ЛИХВОТОЧКИТЕ В GZK, а НЕ ДА ГИ ПРОДАВАТ ПО 4 СТ !!!
      ПРЕДЛАГАМ ДА ИЗЛЪЧИМ ОБЩО СТАНОВИЩЕ И ДА ГО РАЗПРАТИМ ТУК -ТАМ. ok ?
      lihvotochki@abv.bg

Коментар

• ЖКЗ

а през това време някой тихо, леко, бавно и напоително си пазарува на ниски нива.........

Коментар

• ЖКЗ

Панчо(и всички останали), тогава ти предлагам следното: виждаме се на по бира с останалите заинтересовани
          (по-добре повечко), обмисляме стратегията и започваме да се борим. Пък нали знаеш, веднъж
          като изпуснем духа от бутилката, то е напълно възможно да потръгне работата. Според мен този срок
          от 1 м. през въпросната 2000 г. може да бъде атакуван и да ги принудим да гласуват second chance за преобразуване
          и то при същите условия, поне за София-1:1.
          ..... ще привлечем и адвокат за каузата......
          Разбира се ще има отпор от реститутите, но хич да не ви пука.
          Ако някой има интерес ще оставя mail пък ще го мислим, ок ?

Коментар

• ЖКЗ

когато ЖКЗ от лихвоточки започнат да се търгуват на борсата ще започне трагедията,защото несправедливостта ще бъде пълна... - по какво тези които са си преобразували лихвоточките в ЖКЗ са по различни от тези които не са си ги през онзи един месец на 2000-а? В същото време ДЪРЖАВАТА е абсолютно равно задължена към всички претежатели на лихвоточки! Е т'ва е проблемът който все още тлее...

Коментар

• ЖКЗ

Gkz skoro 6te se turguvat masovo na Borsata,6te priklju4i sagata na onepravdanite pritejateli,s tova i temata..

Коментар

• ЖКЗ

S PKB sum suglasen, no sus GKZ-tz. Nali znaete- Bogkov oburka i dobavil tri nuli, ama nali nulata e nishto i vse edno nishto ne e napravil... Cqla bulgariq znae:mr.10%, ama nali temida e slqpa.. Zna4i i nulata moge da e zna4ima, no zavisi ot mqstoto i

Коментар

• ЖКЗ

O4akva se registracia v CDepositar.Estestveno 4e e spravedlivo isravnjavaneto im s kz,pkb i gkz,ne pravete istoriata sa kasana s bulgarite v Ada...

Коментар

• ЖКЗ

Химика да си гледа химията.
                    Влогожете са били в държавната "Държавна спестовна каса".

Ако има хякаква полезна информация - моля, да пише във форума, а не да си чеша езика!

Коментар

• ЖКЗ

до химик
                      кое по-точно е задължение на общините, че не се сещам.
                      лихвоточките са "продукт" на лихвочислата натрупани с годините в ДСК.
                      Не знам ДСК някога да е била общинска.
                      Много разбирачи, много нещо се навъди тука.

Коментар

• ЖКЗ

лиценза на БТК за трети ГСМ е замразен
                        ГКЗ отиват под 20 още преди регистрацията на новите партиди следващия вторник

Коментар

• ЖКЗ

или ЖКЗ ще поскъпнат до цената на ПКБ или ПКБ ще паднат до цената на ЖКЗ

Коментар

• ЖКЗ

Отиди при инвестиционен посредник - той може по ЕГН, номинал и № на ВУ да провери дали
                            записите ти са регистрирани в ЦД.
                            Но от АП ми казаха, че регистрацията ще стане най-рано средата на другата седмица.

Коментар

• ЖКЗ

И за какво да става по интересно ? Да ни глобяват ли ? Записите от лихвоточки не са GKZ и не могат да бъдат приравнявани. Едното е задължение на държавата, другото на общините. Правите ли разлика ?

Коментар

• ЖКЗ

4акам вече месец и не мога да разбера дали записите ми са качени. Разбирам,че и други , които са
                                подали молби по-рано от мен нямат резултат.Не знам има ли някакви срокове за обжалване и
                                как трябва да постъпя ако продължават да ме мотаят. Има ли някой информация какчват
                                ли се записите , как мога да ги проверя в депозитара , тъй като оттам отказват всякакъв контакт
                                и информация и как трябва да постъпя, ако сегашното състояние продължава.

Коментар

Working...
                                X