If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
315.000 влога до май месец 1990г.
2.500 влога преобразувани в записи
17 296 880 000 лихвоточки ПОВЕРВАЙТЕ МИ
210 000 000 регистрирани като записи
39 000 000 в депозитара
171 000 000 чакат нещо какво точно и кой ?????????????
ВСИЧКИ СА ГУБЕЩИ !!!!!!!!!!!!!!!!
Коментар
@~^$#~ 6ь0
GKZL
do maimun: are razkarai se i kupuvai chushki na pazara!
до myrto: Страшно ме кефи твоето предложение !!! Ама ти си Голям връх-мислех да ги купувам по 5 ст.пък ти взе че свали цената.Дали да не изчакам ? Ако след седмица поне,виртуално се задействате ще я свалиш ли още .................................................. .................................................. .................................................. .............
Коментар
Петя
GKZL
Здравейте,
интересувам се от въпроса, защото и аз имам GKZL. Защо никъде не мога да прочета какво сте решили на срещата, за която става дума във форума? Взето ли е някакво решение? И какво ще се предприеме? С какво можем да бъдем полезни и тези, които не сме присъствали на нея?
до @: страшно ме кефи твоето предложение!!! Ама ти си малък връх - мислех да ги продавам по 3 ст.пък ти взе че вдигна цената. дали дане изчакам ? Ако след седмица реално се задейства ме ще я вдигнеш ли още?
До Гергана
Изпратете нещо на email: rnikolova@abv.bg само колкото да ви имаме някакви координати за да държим връзка и ще ви уведомяваме какво ще предприемем и вие ще решите дали ще се включите
до С. Николов
Не депозитара а БФБ не ги търгува .Това което е написал Netware5 е абсолютно вярно . Ти може би си в по изгодна позиция защото ако твоя клиент можe да ги употреби първо му ги прехвърли после той трябва да си ги регистрира в депозитара и да си ги ползва . Е прехвърлянето трябва да е съпроводено със сответните изгоди затеб :-)
Здравейте, имам GKZL и отдавна търся съмишленици, с които да направим нещо по въпроса за ползването им. За първи път попадам в този форум. Можете ли да ми кажете нещо повече за срещите, за които споменавате и дали има раздвижване по въпроса с ползването на тези компенсаторни инструменти? Предварително благодаря
Коментар
С. Николов
GKZL
Бях тръгнал да ги регистрирам в централния депозитар, но ми казаха, че ако ги регистрирам няма да мога да ги прехвърлям, защото депозитарът не позволявал. Можело само да купувам директно акции от борсата. Вярно ли е това?
Коментар