IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Компенсаторките от лихвоточки

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• GKZL

Колкото повече хора се включат толкова по-добре

Коментар

• GKZL

До Петя
      Пиши на email rnikolova@abv.bg ще ти кажем какво мислим да предприемем. Остави някакви координати за да се свързваме с теб когато има новини

Коментар

• GKZL up,up

GKZL ~= IBON = 29% и нагоре.

Коментар

• GKZL

315.000 влога до май месец 1990г.
          2.500 влога преобразувани в записи

17 296 880 000 лихвоточки ПОВЕРВАЙТЕ МИ
          210 000 000 регистрирани като записи
          39 000 000 в депозитара
          171 000 000 чакат нещо какво точно и кой ?????????????

ВСИЧКИ СА ГУБЕЩИ !!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

• GKZL

do maimun: are razkarai se i kupuvai chushki na pazara!

Коментар

• GKZL

до myrto: Страшно ме кефи твоето предложение !!! Ама ти си Голям връх-мислех да ги купувам по 5 ст.пък ти взе че свали цената.Дали да не изчакам ? Ако след седмица поне,виртуално се задействате ще я свалиш ли още .................................................. .................................................. .................................................. .............

Коментар

• GKZL

Здравейте,
                интересувам се от въпроса, защото и аз имам GKZL. Защо никъде не мога да прочета какво сте решили на срещата, за която става дума във форума? Взето ли е някакво решение? И какво ще се предприеме? С какво можем да бъдем полезни и тези, които не сме присъствали на нея?

Коментар

• GKZL

до Netware5: Благодаря че се включи . Говорих по тел. с Guest и съм запознат с подробности .Ще ти върна моите координати

Коментар

• GKZL

до @: страшно ме кефи твоето предложение!!! Ама ти си малък връх - мислех да ги продавам по 3 ст.пък ти взе че вдигна цената. дали дане изчакам ? Ако след седмица реално се задейства ме ще я вдигнеш ли още?

Коментар

• За Guest (rnikolova@abv.bg)

Изпратих Ви координатите си.
                      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• GKZL

До Гергана
                        Изпратете нещо на email: rnikolova@abv.bg само колкото да ви имаме някакви координати за да държим връзка и ще ви уведомяваме какво ще предприемем и вие ще решите дали ще се включите

Коментар

• GKZL

до С. Николов
                          Не депозитара а БФБ не ги търгува .Това което е написал Netware5 е абсолютно вярно . Ти може би си в по изгодна позиция защото ако твоя клиент можe да ги употреби първо му ги прехвърли после той трябва да си ги регистрира в депозитара и да си ги ползва . Е прехвърлянето трябва да е съпроводено със сответните изгоди затеб :-)

Коментар

• GKZL

плащам до 5% GKZL ИЛИ ЛИХВОТОЧКИ

Коментар

• GKZL

Здравейте, имам GKZL и отдавна търся съмишленици, с които да направим нещо по въпроса за ползването им. За първи път попадам в този форум. Можете ли да ми кажете нещо повече за срещите, за които споменавате и дали има раздвижване по въпроса с ползването на тези компенсаторни инструменти? Предварително благодаря

Коментар

• GKZL

Бях тръгнал да ги регистрирам в централния депозитар, но ми казаха, че ако ги регистрирам няма да мога да ги прехвърлям, защото депозитарът не позволявал. Можело само да купувам директно акции от борсата. Вярно ли е това?

Коментар

Working...
                                X