If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Май в София град нещо се действа - на мейл-а: upravitel@sf.government.bg
може да се пита за информация. Ако някой разбере нещо ще се радвам да го обсъдим!
Ami super. Samo deto do tozi moment nikoi ne moje da si prodade zapisite, kakto ostanalite knija ot tozi rod.
Vapreki goliamia nabor ot prava, vse oshte si pritejavam samo niakakvi hartiiki bez realna stoinost.
Коментар
муравей
да си дойдем на думата
Няма начин по койко държавата да избяга от одговорност пред притежателите и инвеститоритe,поради две основни
причини.Първо всяка смяна на номинала от 1лв. на 0,03лв. особенно приложена към трети добросъвестни лица е
форма на отнемане на имущество и то в размер на 97%,а по конституция отчуждаване лил отнемане става сасо след
предварително обезщетение.Национализацията е само лош спомен и в момента имущество може да се огнема само
от съд след влязла в сила присъда,за това и несъществува правен способ с който да бъдат отнемани тези записи.
Второ всяко отнемане на вече придобити права е противоконституционно. По този повод Конституционният съд вече се е произнасял многократно.
С последните поправки в закона за приватизация бяха дадени нови допълни права за притежателите на тези записи,които права
от тук нататък могат да се разширяват но не и да се отнемат.
Спомни си какво стана в NASDAQ темата...Появата на "Коментари" е плод на много усилия и ние няма да позволим цирка, който се разиграва по всички български форуми...колкото и да е болезнено, че сигурно обиждаме много хора
Между другото бихте ли ми обяснили как определяте дали един коментар е смислен или безсмислен?
Кой е вездесъщия мъдрец който се прави на Темида?
Коментар
Peпортep
за репортерчето
/Извън темата
Това е атака насочена към Инвестор, които ние никога не махаме ...въпреки всички нападки ние трием само личните обиди и нецензурни думи, както и безмислени коментари..
Най-трудно е с провокациите, които се увелиха през последните дни!
Не съм много чест или отдавнашен гост тук и не те знам какъв си. Ако си модератор на форума, бъди така добър да се държиш като такъв - т.е. да се държиш учтиво, прилично и да ми обясниш културно ако без да искам съм нарушил някакви правила, които налагат предупреждение за изтриване или изтриване.
Ако не си модератор - да го духаш!
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар