IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Компенсаторките от лихвоточки

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Компенсаторките от лихвоточки

Предлагам четвъртъка за Day Point - събираме и решаваме.
    Имаше предложение да се координират нещата, тъй че който иска да се свърже с Муравей.

Коментар

Dosega razbrah che e imalo mnogo targove(mai bez naddavane) za sgradi,magazini, jilishta na koito niakoi dobre sa se oblajili.
      I sega tezi deto ne triabvalo da si vemat parite shte se prinudeni da sa pretsakani.
      Nikoi li ne se svarza s niakoi ot parlamenta?

Коментар

Posledna vuzmojnost e ,ako tesi Nositeli na Novia Moral ni o6tetat da gi sudim v Evropeiskia sud.Togava 6te e nujno sdrujavane,nesavisimo oficialno ili ne sa da si podelim rashodite.

Коментар

Zdrasti i ot men edin dobrosuvesten pritegatel. Vuv vestnik "Sega" pishe, 4e sa otmeneni izdadenite v suotnoshenie
          1:1 zapisi s reshenie na konstituzionniq sud. Vqrno li e tova? I az iskam spravedlivost- stom durgavata 4rez DSK e
          obeshtala gilishta zna4i trqbva kompensaciqta da e ravnostoina, a ne da 4akam 15 godini za da mi platqt 4ast ot
          WC-to na eventualniq mi apartament. Zna4i romi i hora ot UBOto si kupiha apartamenti za po 3-10 hil.lv., a za nas ...
          Ralitza Again me razo4arova kato mi kaza 4e nqma da gi priravnqvat kum ostanalite zapisi v noviq zakon, no se
          nadqvam da ne e prava. A POSLEDSTVIQTA DA SI GI NOSI TOZI, koito e reshil da igrae hazart s nas i ni e predlogil
          da gi obrushtame vuv zapisi... Nqkude mi se gubi logikata na parlamentarnata gimnastika sus zakonite, oba4e
          o4akvam ot zapisite si suma ravnozna4na na dvustaen apartament ili 5/6 ot nego (pone). Oba4e trqbva da
          rabotq mnogo za da ima mandga i mqmam mnogo vreme da se zanimavam, ama ako ne ni udovletvorqt
          resheniqta na deputatite, shte trqbva neshto da se pravi-radikalni merki...zashtoto nie sme se suobrazili sus zakona
          i mi pisna da 4akam ot umrql pismo i vubshte izobshto mi opada kosata ot nervi. Dali ne trqbva da umre njakoi ???

Коментар

Като гледам само приказвате инищо не сте направили.
            Ако в най скоро не направим сдружение за да си защитаваме общо интереса наистина ще пием студена вода.
            Имам на разположение телефоните на около 600 притежателя на ЖКЗ в София и до скоро съм поддържал връзка с тях но аз не съм от София и в поради това в момента ми е физически невъзможно да ги организирам.Готов съм веднага да финансирам създаването и учредяването на сдружението стига веднага да се намери свестен притежател на ЖКЗ от София,на който да поверя тази задача.
            В четвъртък след 9ч съм в София , ако има мераклии да ми се обадят на тел.098461978

Коментар

Naprotiv - oshte nishto ne e glsuvano. Triabava da se vdiga voi - inache ne stava.
              Primer e proekto zakona za koncesiite na peshterite - deto go spriaha vednaga sled kato horata se vdignaha

Коментар

Всички пихме по една студена вода. И с компенсаторките, и с лихвоточките. Това е.

Коментар

Molia Muravei da kaje dali neshto moje da pomognem po vaprosa.
                  Sashto i dali niakoi moje da osashtestvi mediinata iziava po vaprosa

Коментар

Imash pravo. Vse pak na deputatite ot vajnite dela nadali im ostava vreme da se pahat iz razni forumi :-)
                    Taka che niamame iadove. Pak i Investora veche e slojil limit za komentarite, taka ako poveche hora se vkljuchat, skoro shte izbutame
                    nelicepriatnata tema v nebitieto. A az deputata deto se zahvane shte ima mnogo slava!!!

Коментар

Предложението за % от печалбата си е откровено корумпиране - първо води до дълги години затвор (съвсем основателно) втори никой депутат не би се съгласил да поеме битката след такъв постинг, защото ще го изядат. Моля инвестора да изтрие постинга и да се въздържаме от подобно "мислене на глас", ако искаме да направим нещо. Ключовото е консултация с юристи, които да дадат правилна консултация и да вдигнат темата. Наистина на никого не му пука за 1200 гласа, но решението може да падне в Конституционния съд, и в Европейския съд в Страсбург. И в двата случая ще бъде силен шамар по Правителствоо, на това трябва да се наблегне..

Коментар

Ami mai nikoi niama da ima neshto protiv da dade procent ot pechalbata, stiga da mine taia rabota.
                        Obache za avansovi stimuli mai triabva da se pomisli. Ochakvam predlojenia.

Коментар

Първо трябва да се разкрият причините поради които искат да отрежат точно тези записи.
                          Чак след това да се противодейства. До момента се изтъкват само процедурни различия в издаването им.
                          От друга страна са само около 1200 души които са имали смелостта да рискуват и да ги обърнат в записи.
                          Ясно ви е че за 1200 гласа им е все тая. А работа за да ги пуснат много. Дали да ги отрежат или да поработят?
                          Ясно е че депутат трябва да свърши работата, но трябва да има и интерес. Трябва да се говори с Миков и да му се даде кураж.
                          Разбира се може и да сме закъснели и той да няма вече интерес. Във всички случаи "нашия" човек няма да е от НДСВ и сие.

Коментар

Chakame s netarpenie novini i plan za deistvie.
                            Naprimer ot Muravei i Netware5

Коментар

Има логика. Кой тогава ще бъде носител. "Група граждани, развеени рускини с булонки и квартални кибици с лихвоточки" звучи несериозно. Дайте предложения за носител на протеста - НПО, проф. асоциация...?

Коментар

Vaprosa e dali ot tova sdrujenie shte se naviat - nali ako stane tova deto nie iskame shte se podbie cenata na drugite kompensatorki na borsata?
                                Ne sam siguren che shte izgariat ot jelanie da ni pomognat

Коментар

Working...
                                X