IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Компенсаторките от лихвоточки

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Компенсаторките от лихвоточки

Мога ли сега да получа компесаторни записи от лихвоточки ? Ако ДА-от къде и как? Ако някой има
    информация,моля да посочи.

Коментар

• Aman ot komentari

Tochno taka!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

• Aman ot komentari

Aide daite niakoi fakt - kakvo stava s taia Ralica Again. Nikoi li ne e govoril pak s neia????
        A pak Netware5 mai si plasira zapisite, shtoto veche duma ne obelva.

Коментар

• Obshtinska sobstvenost

Posnaite v koja durjava,nari4a6ta sebe si - demokrati4na,pravova,pasarna,evropeiska-sled,kato isvur6iha pulna restitucia,vurnaha na nastoja6tia ministur predsedatel imoti sa 160miliona,ograbiha pritejatelite na lihvoto4ki,kato prisvoiha parite im.Na drugi puk kasaha da si smenja lihvoto4kite sa sapisi sa da u4astvat v privatisaciata,no i dosega im pre4at i iskat da im otnemat pravata- A/Germania B/Chehia c/Ungaria d/Bulgaria

Коментар

• Obshtinska sobstvenost

Posnaite v koja ot izbroenite durjavi na tri puti popravjaha sakona sa da davat prava na pritejatelite na sapisi ot lihvoto4ki.V su6tata tasi durjaava ne gi prisnavat sa pla6tane v masovata i nemasovata privaatisacia.Pak tam iskat bes osnovanie da otmenjat vsi4te glasuvani prava,sa6toto grajdanite ne gi polsvali,a te ne gi polvat sa6toto burokraciata ne im posvoljava-a/KNDR b/Bol6evi6ka Rusia c/Dahomei d/Bulgaria

Коментар

• Obshtinska sobstvenost

V "Obshtinska sobstvenost" sashto savsev iasno zaiaviha, che proekto-zakona niama da se glasuva.
              Ima obache neiavna zapoved da ne se izvarshvat niakakvi prodajbi na jilishta na lica (s komp. zapisi), koito imat vsichki zakonovi prava za tova.
              Niakoi moje li da mi kaje kak moje da se protivodeistva na tova (zashtoto mai nima izrichna zapoved) osven razbira se po izpitania nachin s podkup????

Коментар

• Sabujdane napravo probujdane

Muravei se ebava s tebe be Mishe! Ne vijdash li kakvo beshe pisal po vaprosa s duhaneto.

Коментар

• Sabujdane

Znachi sled pochivnite dni chakame Muravei da razdviji duhovete

Коментар

• Letna letargia

Прав си Муравей. Никой няма да обяви публично това за пр.закона, това е мнение на правната комисия, което ще доведе до връщането и преработването му, защото пък е справедливо да се даде възможност на тези, които не са доволни от 0.03индекса да си върнат записите. За ival-на самият документ на гърба пише"тези записи служат за закупуването само на държавни и общински имоти и парцели предназначени за строителство"(цитирам по-памет). По важното е, че думичката САМО стои след "за закупуване", а не пред него, ама това трябваше да го разбере един админ. служител ( явно не обяснявам доре "щото не ме разбра), ама и това е много спорен въпрос от компетенцията на съд. инстанция.Идеята е, че не можеш да купуваш от частно лице имот, а ако искаш (и оправят нормативната уредба) можеш да участваш в приватизацията и не ме интересува, че някой не бил изготвил регистър (ние нали си имаме документи), но още не съм говорил с адвокат, ако се създаде прецедент- на останалите ще е лесно, но ще изчакам още малко, да видя дали наистина са добронамерено настроени към уреждането на проблема от МС.

Коментар

• Letna letargia

E, super. Znachi ochakvame novini v skoro vreme!

Коментар

• Letna letargia

Блаогодоря ти T.A.D. за одговора от срещата с Ралца Агаин.Аз също се опитвам да се срещна по този въпрос с мин. Велчев.До няколко дни ще има резултат. Нищо не е загубено предстои най-интересното.Въпросът е политически а не само икономически за това е добре дошло когато някой го използва за да си прави кампания.За нас е важно непрекъснато да се шуми по въроса независимо кой го прави.Мисълта ми беше ,че тябва да подкрепяме всеки,който повдига темата независимо че има друга крайна цел,ако едно от средствата за постигането и са разрешаване на трагедията с ЖКЗ трябваше навреме да се реагира и акцентира на проблема за да не се изместят дискусиите в нежелана посока и да отпаднат от дневия ред на обществения дебат,ако такъв избщо можа да се състои.

Коментар

• T.A.D. metni niakoia sveja noviva

Evala bratche za novinite, ama Ralica ne kaza li koga shte obiaviat publichno taia protivokonstitucionnost ili shte glasuvat niakakvi drugi izmenenia?
                          Mojesh niakoi da mi metne na adres ival21@hotmail.com
                          kade v zakona se kazva che moje da se zakupi obshtinsko julishte s tia komp. zapisi?

Коментар

• Letna letargia

Муравей, понеже не сум публична личност не мога да подкрепя Софиянски. Освен това смятам, че и той не прави нищо-само печели популярност с изявления. Сега ще ви зарадвам! Понеже не ми отговориха на писмата нито от парламента нито от президенството (те бяха малко груби и повече информативни, та не съм и очаквал отговор) съвсем случайно разговарях пак с Ралица Агайн. Не че и правя реклама, но съм много възхитен от момичето. Та значи: съчинителите на проектозакона леко са подвели г-н Ники Василев, така че не му се сърдете и на него за подписа му в края на документа. Правната комисия в парламента е изказала мнение за противоконституционност на проектозакона и той няма да бъде гласуван. Г-ца Агайн е обърнала специално внимание и ме увери , че е взела проблема "присъце". Политиката ми е много сложно нещо- аз си казвам каквото мисля, но вярвам на младите ЮПИта и се надявам, че ще ни разрешат проблема справедливо. Пак съм оптимистично настроен. Дано и на вас ви подейства така. Във вторник щяло да се решава нещо, ама забравих какво точно.Освен това, ако има амбициозни студенти сред нас-да разгледат студентската програма за законодателни сътрудници на www.parliament.bg !

Коментар

• Letna letargia

??? kav si ti be???

Коментар

• Letna letargia

И аз ви се чудя, защо още се чудите ,докато се чудитеще ви го начукат.Като ви гледам първата ви грижа е да се чудите, втората да се скатавате.Вместо още да се да се правите на тарикати да бяхте дошли на срещата миналия месец.Не ви ли е срам Софянски да се опитва да ви защитава интересите ,а да не се намари един от вас до го подкрепи явно и публично.На ясно ли сте,че така не се защитават интереси,но така ще загубите и редките си поддръжници
                                Дано Господ да ни помогне!!!

Коментар

Working...
                                X