IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Компенсаторките от лихвоточки

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Компенсаторките от лихвоточки

Eeeeeee, niama mai kvo da se kaje veche - chakame mai Mihalia

Коментар

Are neshto svejo po temata, che umriahme ot skuka

Коментар

Taka si e - daje i proekto-zakona otlejava zaradi po-speshni deputatski dela

Коментар

Ni6to ne se slu4va,v tasi Durjava - Zarete lujat ,o6tetenite mul4at...

Коментар

Are bratcheta shto se umalchahte - spodeliaite!

Коментар

Ако gi prodadesh iskam da te pomolia da g spodelish vav foruma - moje i na nas da ni izleze kasmeta

Коментар

Prodavam 40 000 zapisa ot lihvoto4ki - 0888249648

Коментар

V pe4ata ima informacia ,4e do mesec 6te se re6i vuprosa s lihvoto4kite.Upravljava6tite trjabva da imat predvid,4e: 1.Sa tesi sapisi sobstvenicite sa davali reani skupi levove 2.Tesi instrumenti ne sa goljamo koli4estvo i njama da rasvodnjat 3.Na6ite sapisi s ni6to ne sa po lo6i ot drugite3 vida 4.S usakonjavaneto im 6te se premahne edna nespravedlivost sa hiljadi

Коментар

A taka!!!

Коментар

Муравей,

Просто на фирмения телефон търсиш мене- Атанас Тасев.Фъв форума участвувам (когато
                      участвувам) със собственото си име и звъня от моята фирма.Няма проблем.Мобилният ми
                      телефон е 0489/35 974

Коментар

Nai golemia maitap 6te e,ako promenite v sakona se priemat sled priklju4vane na masovata privatisacaa...

Коментар

Тасев здравей,радвам се,че най-после се намериха няколко свестни да се обадят.Сутринта пътувах до София,затова в 8,30 нямах обхват.Обадих се на телефона, който ми се изписа но за съжаление се оказа фирмен и не знаех накого да предадат обаждането ми.Ако наистина си ме търсил моляте опитай пак на тел.098461978

Коментар

Муравей,

Оставил си нещата изцяло в ръцете на Глобул.Но той не ти върши работата както трябва.
                            Посоченият телефон не върши работата,за която си го посочил.Опитах няколко пъти да се свържа с тебв,но стигам само до Глобул.
                            Налага се да занимаваме форума с проблеми за контакт.Ако наистина имаш намерение да предоставиш
                            координати за контакт,направи го на Е-майла,от който работя.

Коментар

До месец ще се гледа най-новият законопроект в парламента

Коментар

Sa6to upravljava6tite ne vlojat pone malko ot usurdieto sa vru6tane imotitena Zarja,sa sapasvane pravata na o6tetenite sobstvenici na sapisi ot lihvoto4ki...

Коментар

Working...
                                X