IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Акции

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от purecocaine Разгледай мнение
    под бяло сигурно имаш предвид кокаин и амфети, ами пич такива неща не съм употребявал ...
    Ама пък как ги разбираш само ...
    Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
      Не се занимавай с глупости приятелю, жули си белото и нямаш грижи.
      От тея неща само главоболие ще получиш!
      под бяло сигурно имаш предвид кокаин и амфети, ами пич такива неща не съм употребявал и нямам и желание, аз задавам сериозен въпрос ти ми пишеш за някакви бели неща...

Коментар

• Първоначално изпратено от purecocaine Разгледай мнение
        Здравейте, може ли някои да ми каже как се пускат акции на дадена компания на пазара. Понеже нямам никаква идея и ще съм благодарен, ако някои даде пълен и компетентен отговор.
        Не се занимавай с глупости приятелю, жули си белото и нямаш грижи.
        От тея неща само главоболие ще получиш!
        Only God Can Judge me...

Коментар

• Ето, можеш да прочетеш:

http://www.bse-sofia.bg/?page=Guide

но пък по-лесно е да отидеш при инвестиционен посредник:

http://www.bse-sofia.bg/?page=BSEMembers

Обаче само с идея не става.

Коментар

• Акции

Здравейте, може ли някои да ми каже как се пускат акции на дадена компания на пазара. Понеже нямам никаква идея и ще съм благодарен, ако някои даде пълен и компетентен отговор.
          Working...
          X