IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Молитвa след работа

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от конфуций Разгледай мнение
    Ще вземеш титлата за спамаджия на седмицата, ако това ти е целта.
    не ми е това целта,просто толкова си мога

Коментар

• Ще вземеш титлата за спамаджия на седмицата, ако това ти е целта.

Коментар

• Молитвa след работа

Благодаря Ти, Господи Иисусе Христе Боже наш, че ме удостои да завърша здрав и невредим днешната си работа, та сега с бодро и признателно сърце да възпея неизповедимата Ти благост. Ти, Божественият Работник, Който не счете труда унизителен, но от небесната висота слезе и, приемайки човешко естество, освети труда с всесветите Твои ръце, дай ми отмора от дневния труд, с който изпълних Твоята воля. Защото Ти, Пресвети Владико, си рекъл: „Моят Отец досега работи и Аз работя", и с това си ни оставил заповед усърдно и послушно да се трудим в Твое име. Благодаря Ти още, всещедри Боже, че ми даде сили, търпение и желание за работа и не допусна да се вгнезди в мене досада, недоволство и роптание, а милостиво ме възнагради с радостта на труда и ме изпълни със синовна признателност към Тебе заради неотстъпната Ти помощ. И сега, когато Ти принасям от смирено сърце благодарствена песен, моля Те и през останалото време на моя живот да ми бъдеш силен помощник във всяко добро и угодно на Тебе дело, та и във вечността да получа наградата, приготвена за всички, които с труд в Твое име и според Твоята правда Ти благоугодяват и прославят Тебе с Отца и Светаго Духа. Амин!
      Working...
      X