If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Sarbite prodadoha edna ot fabrikite si ( po-slaba i ot BLABT i ot SOFBT) za 370mln EUR i to za 66.5% ( spravka dneshniq 24 chasa) , a nie prodavame fabriki s poveche proizvodstveni kapaciteti i pazari ( Victory se prodava i v Irak na 1,5$ steka ) i to po 80% ot tqh ! Cenat trqbva da e nad 1 miliard za 4-te fabriki da ne govorim che se zakriva vsichko drugo i se podsigurqva lipsa na konkurenciq s neizpalnimi licenzni usloviq za proizvodstvo na cigari- pazara stava na praktika monopolen otnovo. Dobre moje no struva mnogo pari .Za vsichki tezi preferencii moje samo da stoi cena ot 1 do 1.5 miliarda evro , nache ne si struva.
50 lv. za HANAS, tova mi se vijda dosta smelo, ne ochakvam da stanat poveche ot 30, dori moje otnovo da potegliat nadolu
Коментар
тютюнев инвеститор
в-к Пари
Искам да помоля някой с достъп до днешния в-к Пари да пейстне тук статията: "Тютюневите акции поеха надолу заради слухове". Ще съм Ви много благодарен!
Коментар
Хан Аспарух
HANAS
50 лв. до месец-два.
Коментар
Rous
sashko nikolov
A kakvo shte kajete za Han Asparuh???
Коментар
Mariika
sashko nikolov
Abe sashko stiga si se izlagal sam, pri polojenie che analizite ti sa smaivashto greshni. Po-starite brokeri kato men pomnqt che ot SOFIX okolo 100 ti predrichash spad )). Vse se nadqvah che shte se nauchish no uvi ti prodaljavash da nabutvash nachinaeshtite akcionei s totalno graeshni analizi i da zacapvash truda na perfektnite ti kolegi ot Karoll .
Коментар