IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БФБ - обзор на дневната търговия

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• БФБ

Не мога да вляза в сайта на БФБ.Друг има ли проблеми?

Коментар

• BUROZ

Пак заповядай.

Коментар

• BUROZ

Пенчо ти си по- бърз от yahoo и google взети заедно ! Благодаря ти !

Коментар

• BUROZ

Pенчо ти си бо барз от yahoo и google взети заедно ! Благодаря ти.

Коментар

• BUROZ

Крос на ПФБК...........

Коментар

• BUROZ

Обзървър кой бе копувача в блоковата сделка на BUROZ днес ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

• BTH

Момчета BTH при тези цени си е несигурно, мен много ме претснява , че НЕОПРЕДЕЛЕНА сума ще отиде за подпомагане на закъсали дружества, които са бездънна яма. Още повече ме притеснява факта, че отново НЕОПРЕДЕЛЕНА сума ще отиде за социално подпомагане т.е създаването на работни места в засегнатите райони, което е още по-бездънна яма от предното. И първата година ще се вземат 50% ot tezi pari, a ne 80%.Спомнете си Слънчев бряг - огромна НЕВЪЗВРАЩАЕМА сума потъна в инфраструктура.
                И аз съм карал МГ, но не виждам как :
                (бездънна яма + по-бездънна яма)*%50 е равно или по-голямо от яма ? Дано да не съм прав дано !
                И другото нещо което е много претеснително кой листва компания която е в ликвидация на борсата. Отговора е никой.

Коментар

• BTH

ИЗвинявайте, ама и в петък нямаше по-лаишки сметки за БТХ. 400 млн. лв. по 2, значи 100 лева дивиднт. Можеше да е толкова просто (а то не е) но само при друг коалиционен партньор. А и сложните сметки винаги с за предпочитане пред простичките неща.

Коментар

• BTH

34.6 li beshe cenata naistina, ce sa mi zatriti fajlovete ottogava, ako e taka smiataj i pone 10 leva
                    gornica za rushveti na pravitelstvoto, taka ce 45 leva sa davali, cenata bi sledvalo da e po-visoka dori.

Коментар

• BTH

Предполагам, че пари за социялните програми ням да се раздажат както и при всички предходни сделки.
                      Най-вероятно когато стане сделките за холдинга, парите ще се разпределят за дивиденти на акциите.
                      Както всички знаете 80% процента от деивидента отиват в даржавата, а Шулева вече каза че парите
                      отиват директно в буджета. Осталаите 20% са за вярващите инвеститори. Колкото толкова!!!

Коментар

• SLB

Alex ТHx

Коментар

• BTH

36.4 лв. на акция предлагаше Дойче банк
                          Следователно цифрата от 34 лв. в момента е по-ниска и ако холдинга вземе 400 млн. евро за фариките и ги даде като дивидент ще се полчат над 100 лв. на акция (преди данък дивиденти), но дали ще стане?
                          утре ще видим

Коментар

• BTH

Благодаря! Значи ми е на 10 минути път пеша)
                            ако не ме пуснат без депозитарна разписка ще им откъсна главите
                            често като ходя на събрание с депозитарна разписка лелките ми викат "ама вие имате повече акции в нашия списък, отколкото пише на разписката ви!"
                            ми разбира се, че цифрите са различни. Може да си купил, продал или да имаш книжа в различни посредници
                            Ама ха!

Коментар

• BTH

Събранието ще бъде на Раковски 108 в сградата на Федерацията на научно-техническите съюзи

Коментар

• BTH

утре общото събрание на БТХ от 11 часа отново ли е в сградата на Архитектурния униветсите на Хр. Смирненски?

Коментар

Working...
                                X