IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БФБ - обзор на дневната търговия

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• SOFIX

Според вас, SOFIX достигнал ли е своя връх, като наближава корекция или до края на годината може да видим и нови рекорди на българския гинес индикатор?

Коментар

• BLABT & SOFBT

ако разбираш сръбски прочети малко в техните собствени вестници и ще разбереш що думам

Коментар

• BLABT & SOFBT

A nqkoi si kopuva, kopuva.............

Коментар

• BLABT & SOFBT

Kefi me novata magla pusnata vav vazduha otnosno srabskite fabriki - bilo kompensaciq )))))))))))))haaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahah
          Koi kakvo celi vseki da si precenq !

Коментар

• BLABT & SOFBT

а ние да сме излезли от война скоро, да са ни обещавани компенсации.... Що никой не се запита как така и двамата големи толкова разбрано си поделиха сръбския пазар - ами бяха насочвани и най-важното... сериозно подкрепени от братския американски народ. Така че, Марийке, аршина ни е различен и това е сигурно, повярвай ми

Коментар

• BLABT & SOFBT

Imat kolega imat.

Коментар

• BLABT & SOFBT

добре де, ти като външен инвеститор колко би бил готов да платиш за една акция с всички условности на въпроса?
                Ама не гледай Сърбия защото там мотивите за добрата цена нямат нищо общо с нормалната търговска логика

Коментар

• BLABT & SOFBT

ми то не са само тутуните бе колега. преди година и СФАРМ и АЛБ и НЕОХИМ и ОРГАХИМ и НЕФТ и кво ли още не
                  беше на други нива..... и доларът бе повече от едно евро.....и какво?
                  Ти гледай СЕГА и евентуално бъдещото развитие на дадена позиция, пък каквото било-било.
                  И на мен ми е криво, че БТХ преди година-две беше по 15-18 лв. и никой не ги търсеше, а пък още по-преди беше и на 60лв. и се избиваха
                  за него, АЛБ дълго време стояха между 5,90 - 7,50 лв., Нафтата и тя тъдява, Неохима 2,75-3,50, СОФАРМАТА - дълго време 1,80-2,40....
                  да не се разводняваме,......ех-мечтии-и-и-и-и!
                  Пък и ние в крайна сметка бяхме ако не по-умни, то по-млади с една година.
                  Ти гледай СЕГА кво става и как да понаправим некоя парица......

Коментар

• BLABT & SOFBT

Помня когато преди по-малко от година купувах тютюните на около 20 лв.
                    Гледам сега и си мисля - че колко пъти са подобрили резултатите си че да струват 4 пъти повече....?
                    Не е ли време да продавам? Ми те купувачите не са Крезовци че да не си правят сметка на парите, особено ако ще правят и търгови след това. Пък са и публични компании и лесно може да се види колко е тяхното Р/Е
                    Кво мислите?

Коментар

• Златни

Ми защото дружеството е пълно дърво и не заслужава повече от 3 лв. Пък и толкова много акции ще се изсипят. Спомни си как се разви цената на БТХ по време на търговете

Коментар

• Златни

Хосе, а ти що мислиш, че на минималната цена ще може да се класираш за Златни?

Коментар

• Златни

Сега тези кавунчовци дето купуват на 5 лв. ще изядат хурката, защото цената на търговете ще е към 3-4 лв.
                          Тъкмо ще се научат друг път да не пикаят срещу вятъра

Коментар

• NEFT

Златен лев брокери

Коментар

• NEFT

Кой ли направи кроса със 0,5 % от капитала на НЕФТ, май ще има ново повишение на цените?

Коментар

• ZLP

aбсолютно вярна от бюлетина на БФБ

Коментар

Working...
                                X