IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БФБ - обзор на дневната търговия

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• БФБ - обзор на дневната търговия

боже колко заблуден народ има на БФБ боже!
    купуват права на дзи банк по 50 ст
    така акцията им излиза 3 лв а на пазара има предлагане на 2,65
    ох боже прости им!
    Добрият, стар Батя

Коментар

Девойчето горе-долу добре се е справило..... Само за ПАМПО прогнозата малко завишена ми се вижда...

Коментар

SKELN 9,70 ама лятото, може и другото
        KTEX на 11 по-късно ще е

Коментар

31.01.2005- KZ, PKB, GKZ - 1 LV;
          22.04.2005- SKELN - 9.70 LV;
          25.02.2005- PAMPO- 15 LV;
          15.01.2005- KTEX- 11.77 LV;

..... ХАДЕ ДА ВИ ЧУЯ И АЗ

Коментар

Шейхът имаше предвид лихвите по ЗУНК. Пък и то цените на компенсаторките се доближават до цените на ЗУНК-а.
            А някой знае ли дали само редовните лихви по ЗУНК могат да се плащат с компенсаторки или е допустимо и за просрочените лихви?

Коментар

Everything is posible in Bulagristan - the greatest EU member )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))

Коментар

Шейх, как ще плащаш ЗУНК-ове в долари с компенсаторки. Май си далече от истината.

Коментар

• в-к Пари

Някой може ли да пусне тук статията от днешния в-к Пари "ОТ ПЕТРОЛ ХОЛДИНГ ОЧАКВАТ БЪРЗИ ПРЕГОВОРИ С ЛУКОЙЛ"
                  ще съм ви много благодарна

Коментар

ЗУНК може да се плаща и с компенсаторки.... от тук нататък мисля става ясна връзката!

Коментар

И каква е връзката на Оргахим с компенсаторките. Обясни като знаеш нещо.

Коментар

Значи тия животинки не са за ядене? Или мога да се вредя там като дегустатор?
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

А някой досеща ли се за връзката между компенсаторките и Оргахим??? Що ми се струва, че техния ръст няма да е много полезен за дружеството??

Коментар

Като икономика не мога да кажа, но е бивша нуклео-база (развъжда се
                            дадена порода свинки, която не е нашенска). Влизаше се с бели престилки
                            вътре, и родословието на всяко добиче се водеше на компютър, включително
                            и колко е наддавало за целия му живот, боледувало ли е, с какво е лекувано,
                            кога и от кого е заплождано и т.н.

Коментар

Благодаря, Професорът, знаех си, че познато звучи ми...Бих бил доволен да си имам прасеферма, че мно-о обичам да ям прасенца... добро ли е това дружество?
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

RE: Imperatora - SVNIK?

Става дума за СВИНЕКОМПЛЕКС - Николово, Община Русе.

Коментар

Working...
                                X