IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БФБ - обзор на дневната търговия

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• пълномощни

ZLP P/E 63,
    DZI P/E 46
    SFARM P/E 30
    PET P/E 150
    DOVUHL P/E 53
    BHC P/E 35
    BIOV P/E 148
    RXB P/E 124............................................... ..................

Koj kupuva oshte???????????

Коментар

• пълномощни

P/E na Doverie veche e 53,s ochakvani zanigheni rezultati za 2004 g, moghe P/E da otide 70-80
      Biovet v momenta se targuva na 168 P/E.............chudia se zashto ne e razresheno vse oshte prodaghbite na kaso

Коментар

• пълномощни

P/E na Doverie veche e 53,s ochakvani zanigheni rezultati za 2004 g, moghe P/E da otide 70-80
        Biovet v momenta se targuva na 168 P/E.............chudia se zashto ne e razresheno vse oshte prodaghbite na kaso

Коментар

• пълномощни

slb qko nagore.... skoro 30 lv.

Коментар

• пълномощни

Za GAZ

http://www.ramco-plc.com/ops_bulgaria.html

Коментар

• пълномощни

Mersi Hose

Коментар

• gaz

Tova e ot Dnevnik
                Des ima6e info i vuv Finance news, no v momenta ne moga da go namerja

Коментар

• gaz

ot kade ia vze tazi statia?

Коментар

• gaz

"Химимпорт" ще участва в търсене на нефт и газ край Ловеч
                    ВАСИЛ АТАНАСОВ 16/1 - 23:51 ч.

Външнотърговското дружество "Химимпорт" е сключило договор за участие в търсене и проучване на евентуалните залежи от нефт и газ в находище край Ловеч, съобщиха от британската компания "Рамко" (Ramco), цитирани от информационната агенция "Дау Джоунс". Става въпрос за находището "А-Ловеч", правата за проучване на което се държат от българските филиали на "Рамко" и на американската "Аншутц" - "Рамко България" и "Аншутц България". В момента двете компании са партньори в проучването на находището в съотношение 20 към 80 на сто, като според "Рамко" при финализиране на преотстъпването на работата "Химимпорт" ще притежава 45 на сто дял от него, а "Аншутц" и "Рамко" съответно 44 и 11 на сто.

Коментар

• gaz

na mene prodaljava da ne mi e iasno 6to izletiahme tai izvednaj
                      ako niakoi ima idei ili info neka spodeli
                      10x

Коментар

• пълномощни

Не знам дали има точно глоба, но ако ти направят повече от три пълномощни в рамките на годината това вече ти се води за дейност по занятие. С всичките изисквания към това - лицензиране, разрешителни и т.н.
                        Това го въведоха за да пресекат далаверата на рънарите

Коментар

• пълномощни

Искам да ви попитам дали някои знае колко пъти мога да бъда упълномощаван за година.Правя услуга на вси4ките си роднини от село да си продадат акциите от холдингите на високите цени сега.Казаха ми 4е може да са три пълномощни за година.Това вярно ли е?Моля за то4ен отговор, защото ме предупредиха 4е глобата е голяма.Благодаря предварително.

Коментар

• GAZ

абе кво стана с тия IBON-и ?
                            ЗАЩО ДА ВЪРВИШ ТАМ КЪДЕТО МОЖЕШ ДА ЛЕТИШ ?

Коментар

• GAZ

maitapa nastrana
                              pisna mi ot hora s vatre6na informacia!
                              ima li niakakva novina 4erno na bialo ili pak vsi4ko e pod masata

Коментар

• GAZ

те ракетките вече ги правели на GAZ ли що ли ? )

Коментар

Working...
                                X