IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БФБ - обзор на дневната търговия

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• SFARM

Момчета, аз като гледам, някой вече започна да купува Петрол. А за Софарма искрено разбирам, че някои от вас ги боли, като не печелят, но такъв е животът...

Коментар

• SFARM

Кой е мажоритарния собственик на "Елфарма"? "Унифарм" държи 40%, а другите?

Коментар

• SFARM

Коментар

• един за всички

Избийте си всякакви балони от главата. Там нещата отиват към 4 лева!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

• един за всички

За Софарма си абсолютно прав. Или предстои нещо или балона се спуква .

Коментар

• един за всички

Ти Би Ай - БАК - Недвижима собственост АДСИЦ /TBIRE/ уведомява, че на 26.03.2004 год. придоби недвижим имот на стойност 391 166 лв., която е една трета от стойността на активите на дружеството.

как една трета като активите им са 650 хил. лв., значи 1/2
              ?

Коментар

• един за всички

за комисионните: намери си по-конкурентен посредник.

Коментар

• един за всички

А може би не знаеш, че поръчките всичко или нищо бяха най-сигурния начин за подминаване на по-изгодни оферти и непазарно формиране (най-често разбирай манипулиране на цената). Така, че - забрави.

Коментар

• един за всички

За тези които не знаят има един тип поръчка която се нарича "all or nothing" - чрез нея можеш да си купиш или продадеш предварително обявен пакет но само целия. Този тип поръчка е изключително полезен сега когато се предлагат един куп бонови книжки по 250 инв бона а големите пакети са с по-висока цена - т.е. ако искам да си купя 20 000 инв бона ще трябва да изкупя всичките фъстъци и да платя луди комисионни ако не ползвам този тип поръчка. Лошоте е че от 2001 борсата не приема "all or nothing" сделки защото имало проблем в системата им.
                    Може би като им обърнем внимание през форума ще го оправят както направиха с Кобоса!

Коментар

• SFARM = Balon

Koga li 6te se pukne balona SFARM ? Otno6enieto cena /pe4alba e brutalno za na6iq pazar , 4e i ne samo za na6iq.

Коментар

• petrol

Тогава защо си купила ВТХ?

Коментар

• petrol

Е, хайде де, досега имаше време да се заяждаш, като те питам нещо сериозно... Ами знам ли, може държавата да си ги прибере, или да се окаже, че повечето там заводчета са на червено, или са фалирали, нали само 2 фабрики крепят целия табак! Идвали са при нас за реклама, едва си броят стотинките...

Коментар

• petrol

нямам време, но помисли- паричните средства от продажбата къде ще отидат?

Коментар

• petrol

Не, с това не съм съгласна, в китайския пък ми е забавно. Ама както и да е, а като сме на вашата тема и аз днес съм свободна, я да ви питам, защо мислите че БТ холдинг ще расте още, след като никога не се е качвал над 36 и нещо (гледам графика някаква), а доколкото знам, предприятията ще се разпродават поотделно?

Коментар

• petrol

С риск тотално да излезем извън темата ще ти кажа,
                                че китайската храна е създадена, за да си я яде човек в къщи
                                или в къщата на някой друг
                                останалото си е чиста перверзия, освен ако не си Стинг
                                или някой подобен малоумник

Коментар

Working...
                                X