IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко сделки сключихте на БФБ от началото на годината?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нещо много куцат % в тая анкета...

Коментар

• Брой сделки - 108

Продава - 57
      Купува - 51

Коментар

• Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
        50-ина пъти купих, но и 50-ина пъти продадох. Което не знам дали се брои като 50 сделки или 100 !?!?
        Направо си е стотачка

Коментар

• Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
          50-ина пъти купих, но и 50-ина пъти продадох. Което не знам дали се брои като 50 сделки или 100 !?!?
          по-скоро като 100-но най-важното като цяло е като удариш чертата-да си на зелено

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
            Над 300, сериозно!
            Над 300 има много числа. Под колко ? Или ако можеш да кажеш диапазон, да ни стане по-ясно.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
              Аз 20

За срамежливите има и анкета
              20. Та това е по-малко от дните със смукача. Явно си от срамежливите на БФБ.
              Сега по-сериозно. Така темата си я ограничил само за срамежливите, а те виждаш и не пишат. Приемаш ли процедурно предложение да разширим темата. Споделете вашите лични рекорди на БФБ във възхода и панието:
              1.Брой сделки за период ( ден, седмица, месец, година )
              2.Процент печалба ( спрямо стойността на портфейла ) за : ден, седмица, месец, година
              3.Процент загуба ( спрямо стойността на портфейла ) за : ден, седмица, месец, година
              Допълвайте. Може и да се получи исторически хубава тема .... даже някой искаше книга да пише. Така и НЕсрамежливите могат да участват. УСПЕХ!!!

Коментар

• 50-ина пъти купих, но и 50-ина пъти продадох. Което не знам дали се брои като 50 сделки или 100 !?!?
                Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                  добре бе човече-ти си мечта за всеки ИП
                  Да, знам, но ако нещо ме издразни се местя и хич не ми пука. От 3-4 години работя с един посредник (няма да го спомена) и съм доволен. Преди какво ли не видях, особено 2006-2008 г.

Коментар

Над 300, сериозно!
                    БРАВО!!! Пръв споделил рекорд. Важното е да са с печалба ?
                    УСПЕХ и занапред.

Коментар

Над 300, сериозно!
                      добре бе човече-ти си мечта за всеки ИП

Коментар

• Над 300, сериозно!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                          Айсберга и кълването пък насреща на 5 по 100 примерно - една сделка ли ги броим или всяка по една?
                          Отговорът е в платформата. Погледни. Тя даже ги е преброила.
                          С две думи всяка сделка в платформата ти регистрирана с час:мин:сек е сделка, независимо че е от типа една бройка или ....

Коментар

• по-малко от 10!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                              Айсберга и кълването пък насреща на 5 по 100 примерно - една сделка ли ги броим или всяка по една?
                              Ако ги броим ще си ревизирам броя на сделките

Коментар

• Над 20 под 30, броя първоначалната заявка, а не как е минала-"на 2- 3 части". Почти равни купува и продава- преструктуриране на портфейла. С прилични печалби.
                                Не е препоръка!

Коментар

Working...
                                X