IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каква е причината да искате да изкарате пари (на борсата)?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Черкезов

Можеш ли да продадеш или купиш значи контролираш, повече контрол за какво ти е ? Ти да ги развиваш компаниите листнати на борсата не можеш, такъв контрол нямаш и идеи които касаят бъдещето им е безплодно да генерираш, но пък оценяваш идеите на тези които ги управляват и като купиш или продадеш предостатъчно добре ги контролираш.
    Борсата създава капитал - пари и когато тя е капитализирана добре в икономиката се въртят пари и тя работи и задоволява потребностите на хората. Една икономика без работеща фондова борса за нищо не става - тя е екстензивна, мудна и едва крета и изостава - Защото тогава идеите си остават само идеи и не се реализират, това води до липса на стоки и услуги и до африкански живот. Обаче има един проблем - там в Африката е топло и има банани , пък тук няма.
    D.Y.F-091066

Коментар

• що да е тъпа темата-след като е анонимна-нека видим нагласите на хората!
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• От доста години съм на борсата и го правя, защото има тръпка както и факта, че човек опознава другото аз. Както някои казват, трупа се капитал за някой щастлив ден

Коментар

• Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
          Защото сме мързеливи, страх ни е от истинска работа и искаме да забогатеем по лесния начин с цъкане по копчетата. Модерни сме, пишем по социални мрежи, говорим за ливъридж, сваляме андроид приложения, но всъщност един пирон не можем да забием. Типичин капиталистически копелета, които се опитват да се възползват от изкрвяването на системата и да минат по прекия път. Но това ще рухне, рано или късно.

Но даокато рухне, купуваме нови акции, потриваме ръце и гледаме мача
          +1
          Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
            Моят отговор на анкетата е "Ко?Не!"

този отговор трябва задължително да присъства във всички анкети

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
              Инвестирай в търговия както го е направил Василии Онанис навремето, след това е реинвистирал в кораби и острови. Да инвестираш в нещо което не можеш да контролираш е безкрайна глупост. Който търгува на борсата сам си слага примката на врата.
              Онанис??
              Мдааа,
              поста ти показва до какво може да те доведе постоянната игра с "бубата".
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                Малеее, щом мненията в този форум са такива.... Идея си нямам какво става в БГ-мама и форумите на Дир-а например.
                Мъка, мъка, мъка......
                Мииии нормално..
                Идиотското и малоумно непрекъснато триене води до такива резултати.
                Такива като нас - вече са изключение и ЧУДО в този форум...
                Още ще потъва!

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                  ТЪПА ТЕМА МНОГО ТЪПА
                  +1

Коментар

• ТЪПА ТЕМА МНОГО ТЪПА

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                      Купуват се акции защото са по сигурни от банковите депозити, които носят 5% лихва но вероятно реалната им доходност за банките е поне -5%.Ти би ли си дал парите на някой който очевидно ги губи срещу обещана печалба и въпреки че ти я изплаща ще си яко на тръни.
                      Стига с тея клишета. Инвестирай в търговия както го е направил Василии Онанис навремето, след това е реинвистирал в кораби и острови. Да инвестираш в нещо което не можеш да контролираш е безкрайна глупост. Който търгува на борсата сам си слага примката на врата.
                      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Влизайки в темата, се надявах да видя по-сериозни отговори, но и тези ми свършиха работа, намерих два относително подходящи.

От борсата искам доходност за спестяванията ми, по-висока от банковите депозити. Трупам капитал, който като му дойде времето, да вложа в собствен бизнес. Може би бих похарчил част от чистата печалба за жизнен стандарт, но досега не съм го правил, извън концепцията ми е И да, алчен съм и обичам парите. Парите и властта не са ми мания, но определено ми вдигат тестостерона и адреналина По-добре се живее с тях, отколкото без тях

Коментар

• Малеее, щом мненията в този форум са такива.... Идея си нямам какво става в БГ-мама и форумите на Дир-а например.
                          Мъка, мъка, мъка......

Коментар

• Защото сме мързеливи, страх ни е от истинска работа и искаме да забогатеем по лесния начин с цъкане по копчетата. Модерни сме, пишем по социални мрежи, говорим за ливъридж, сваляме андроид приложения, но всъщност един пирон не можем да забием. Типичин капиталистически копелета, които се опитват да се възползват от изкрвяването на системата и да минат по прекия път. Но това ще рухне, рано или късно.

Но даокато рухне, купуваме нови акции, потриваме ръце и гледаме мача
                            Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Хахаха - бахти веселата тема, аз чистосърдечно признах, че съм си комплексар
                              Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от анонимен1 Разгледай мнение
                                Засега води

Защото искате да "постигнете" нещо? с 54.55%
                                Аз отговорих за хляба, но и този отговор много ми харесва - Защото искате да "постигнете" нещо?

Коментар

Working...
                                X