IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой от участниците във форума се занимава професионално с търговия на БФБ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хайде от мен да мине ще броим за професионалисти и хората които си осигуряват над 50% от доходите от търговия

Коментар

• Търгуващи професионално може да са:

1. Професионални инвеститори.
      2. Брокери.
      3. Трейдъри

Коментар

• По мои сметки за да може човек да разчита само на това, което изкарав от БФБ, трябва да има вкарани поне няколко стотин хиляди. За предпочитане над половин милион.

Познавам няколко човека от този форум, които изкарат пари основно от борсата, но не вярвам да има общо дори 10 човека в цяла България, които да разчитат само на борсата, без някакви други доходи от нормална работа по 8 часа на ден в някоя фирма.

Коментар

• Защо професионално? Не може ли да дремя у нас пред телевизора и да мяркам с поглед борсата на компа?

Коментар

• Пожелавам на всички нас да се занимаваме професионално с БФБ, но според мен реално го правят може би 20-30 човека в БГ. Във времена като днешните е лесно да се изхранваш, но да бъде дългосрочно, трябва да има човек сериозни средства, познанства и много разум. Иначе като имена се сещам за Батя, ако има и друг, нека каже, за мен лично това е сериозно постижение и достойно за похвала.
            Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение

Да не си започнал отрано с питиетата?
              Ми досега никой не си е признал и не вярвам да си признае като разкаже къде работи и колко народ е завлякъл а ти си бълнувай не ми пречиш

Коментар

• Що се правите на паднали от небето?! По-добре не пишете нищо! Явно да си вадиш хляба с търговия на БФБ не е достойно...
                Last edited by SOFIX; 16.02.2014, 19:27.

Коментар

Ха сега да видим...
                  Какво е професионално бе колега я дефинирай, че при големите американски банки професионалистите като печелят само за себе си иначе загубите се поемат от народа. Ако за такъв професионализъм става въпрос във форума на никой не му връщат загубите сиреч нема "професионалисти"

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                    Няма да си признаят щото ги е страх.Много народ ги издирва и ще гризнат дръвцето.
                    Да не си започнал отрано с питиетата?

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                      Няма вече такива тук във форума. Осиротяхме, след като ни напусна трейдърът на трейдърите, любителят на млЕкото, царят на латекса, лъвът на форекса, властелинът на вазелина .....
                      А като стана въпрос за този корифей,къде изчезна?Или е тук с нов ник и отново поучава и раздава акъл?
                      За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

Ха сега да видим...
                        Няма да си признаят щото ги е страх.Много народ ги издирва и ще гризнат дръвцето.

Коментар

• Едно уточнение:професионално в смисъл работи това за заплата и инвестира чужди пари... или издържа се от инвестиции на собствени средства?
                          Не е препоръка!

Коментар

• Няма вече такива тук във форума. Осиротяхме, след като ни напусна трейдърът на трейдърите, любителят на млЕкото, царят на латекса, лъвът на форекса, властелинът на вазелина .....
                            He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Естествено Могъщия титан на борсовата търговия - Монти
                              Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Аз !
                                Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

Working...
                                X