If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
дръжте под око и СФИ е няма да донесе капиталова, но знаете че групата на СОФАРМА е известна с даването на дивиденти, а сега представете си тогава адсиц-а на групата какви дивиденти ще дава
Колко, колко, май като навсякъде - 90 % от печалбата, ако има такава, разбира се.
[QUOTE=tony1975;1059532069]човек пиши имена от тия кодове само Софарма познах!Моята прогноза е за коледен ръст при:
1.СОФАРМА
2. ЕВРО ИНС
3. АЛБЕНА ИХ
4. БФБ(при стартиране на процедура)
според мен това са зърнени храни,юрий гагарин,булгартабак,атератa и софарма
1.СОФАРМА
2. ЕВРО ИНС
3. АЛБЕНА ИХ
5. СФИ
Живи и здрави да сте всички!
Здрасти Тони, аз нямам идея за ралита, но ми е интересно следното:
1. Продължава ли само майката да купува или се намесва и Ромфарм? /останаха ми много малко/
2. Лесно манипулируема акция и става малко като с извънземните - всички говорят за тях /цени от над 5 лв/, но никой не ги е виждал. Най- лошата група /имам акции/
3. Много съм разочарован, ако този холдинг го управляваше малко от малко по-читав човек, чудеса да са станали! Явно комунистическа сган! /имам/
4. Странно ми е как думите на някой се интерпретират толкова на сериозно Казал някой, че ще се продава и всички са юруш.... Чакайте малко, първо не се знае това управление до кога ще е, дали са в състояние на сериозни мерки, дали има реален купувач, на какво цена би се продало..... /нямам/
5. Тук постоянно чакам по-добра цена - първо след увеличението, после си мислех, че дивидентите надуват цената. Накрая не издържах и си купих на пазар на 2 пъти по малко. За мен най- сигурната и дългосрочна инвестиция на БФБ, алтернатива на депозита /за мен измести Атерата като такава/!
Т43,4px,57b,6a6,3jr-според мен ще отбележат добри ръстове и ще зарадват своите акционери
човек пиши имена от тия кодове само Софарма познах!
Моята прогноза е за коледен ръст при:
1.СОФАРМА
2. ЕВРО ИНС
3. АЛБЕНА ИХ
дръжте под око и СФИ е няма да донесе капиталова, но знаете че групата на СОФАРМА е известна с даването на дивиденти, а сега представете си тогава адсиц-а на групата какви дивиденти ще дава
Освен безимотен, си бил и без пукната акцийка.. Що ли усещах...?
Едно е да пишеш срещу даден актив от чиста злоба и завист, друго е по убеждение както аз пиша срещу златото и депозитите , пък съм се навихрил и в двете.
+1
Хаха
Хареса ми ,ама Ти и акцийки имаш на БФБ-то
Хитряга си ,бравос
Хвани се с 4ЦФ и 3 NB за Коледното пари ,а и след това още повече ...
Хайде стига толкоз
не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!
Освен безимотен, си бил и без пукната акцийка.. Що ли усещах...?
Едно е да пишеш срещу даден актив от чиста злоба и завист, друго е по убеждение както аз пиша срещу златото и депозитите , пък съм се навихрил и в двете.
Коментар