последни покупки преди коледното и следколедно рали
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Звезди на коледното рали............
Collapse
X
-
ivandavidov
Аз пък си мисля, че коледно рали няма да видим...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениедръжте под око и СФИ е няма да донесе капиталова, но знаете че групата на СОФАРМА е известна с даването на дивиденти, а сега представете си тогава адсиц-а на групата какви дивиденти ще дава
http://www.investor.bg/bylgariia/451...vident,159175/
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение1.СОФАРМА
2. ЕВРО ИНС
3. АЛБЕНА ИХ
4. БФБ(при стартиране на процедура)
5. СФИ
Живи и здрави да сте всички!
1. Продължава ли само майката да купува или се намесва и Ромфарм? /останаха ми много малко/
2. Лесно манипулируема акция и става малко като с извънземните - всички говорят за тях /цени от над 5 лв/, но никой не ги е виждал. Най- лошата група /имам акции/
3. Много съм разочарован, ако този холдинг го управляваше малко от малко по-читав човек, чудеса да са станали! Явно комунистическа сган! /имам/
4. Странно ми е как думите на някой се интерпретират толкова на сериозно Казал някой, че ще се продава и всички са юруш.... Чакайте малко, първо не се знае това управление до кога ще е, дали са в състояние на сериозни мерки, дали има реален купувач, на какво цена би се продало..... /нямам/
5. Тук постоянно чакам по-добра цена - първо след увеличението, после си мислех, че дивидентите надуват цената. Накрая не издържах и си купих на пазар на 2 пъти по малко. За мен най- сигурната и дългосрочна инвестиция на БФБ, алтернатива на депозита /за мен измести Атерата като такава/!Last edited by 15%; 09.11.2013, 00:08.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеТ43,4px,57b,6a6,3jr-според мен ще отбележат добри ръстове и ще зарадват своите акционери
Моята прогноза е за коледен ръст при:
1.СОФАРМА
2. ЕВРО ИНС
3. АЛБЕНА ИХ
4. БФБ(при стартиране на процедура)
дръжте под око и СФИ е няма да донесе капиталова, но знаете че групата на СОФАРМА е известна с даването на дивиденти, а сега представете си тогава адсиц-а на групата какви дивиденти ще дава
Живи и здрави да сте всички!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ve6ter Разгледай мнениеБРАВО!!! БРАВО!!! Всяко добро се отплаща два пъти повече!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнениеас мисля да продам всичко за коледа и да дам парите за благотворителност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнениеас мисля да продам всичко за коледа и да дам парите за благотворителност.http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеС коледно рали или без него, шиша на графиката на Петрол в последните сесии за годината е неизбежен
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеОсвен безимотен, си бил и без пукната акцийка.. Що ли усещах...?
Едно е да пишеш срещу даден актив от чиста злоба и завист, друго е по убеждение както аз пиша срещу златото и депозитите , пък съм се навихрил и в двете.
Хаха
Хареса ми ,ама Ти и акцийки имаш на БФБ-то
Хитряга си ,бравос
Хвани се с 4ЦФ и 3 NB за Коледното пари ,а и след това още повече ...
Хайде стига толкозне е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от asde Разгледай мнениеRali ama NADOLEEEEEEEEEEEEE
Едно е да пишеш срещу даден актив от чиста злоба и завист, друго е по убеждение както аз пиша срещу златото и депозитите , пък съм се навихрил и в двете.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеЧе в България има ли коледно рали
Коментар
Коментар