IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българската ПРОЛЕТ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ИМПЕРАТОРЪТ очаквам коментар на така предложеното от мен правителство?
    На изборите ще видим кой прав кой крив. Не съм му фен,но съм реалист.

Знаеш,че те уважавам от едно време и затова съм ти поверил Министерството на образованието. Този народ трябва да бъде образован! Само така ще може да роди РАБОТЕЩИ ИДЕИ!
    Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!

Коментар

• Ветеранов - хората искат контрол - а не някакъв мангал като бойкоборисов да излъже хората с розови обещания, а после четири години да ги тъпче и граби необезпокоявано. Това искат хората - и не контрол чрез протести и улични стълкновения, а контрол регламентиран. А на идущите избори (ако бъдат проведени честно) ГРОБ няма да вземат и 10% от гласовете.

Агрономов - може ли след предложенията ти от 11:55 часът да твърдиш, че темата е сериозна ???

Какъв е тоя съвет - Тиквоподобният, който разсипа държавата, Гномоподобният, който заради едните икономии ни докара дотам да не можем да си плащаме сметките, лудият пишманфюрер, който взе да дрънка врели-некипели от които и македонците биха се засрамили, и начело - гнусният пишман-омбудсман, който, откак е на тоя пост, се е отдал на безполезна вегетация, като отвреме-навреме симулира дейност, защитавайки не правата на хората, а привилегиите на мангалите?

Каква работа могат да свършат тия четиримата - от които един полу-луд е най-читавият?
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Българската ПроЛЕД

Нито една свежа,работеща идея не виждам от плакатите,от посланията на протестиращите. Всичко това е дюдюкано още преди 20 години,но младите няма как да го знаят. Гответе се за изборите,България ще изгуби 6 месеца,ГЕРБ ще спечели абсолютно мнозинство.Други партии не виждам.
        Човешката природа е такава,че си мисли,че вчера е открила топлата вода и пуска кранчето.
        Първо младите нека разберат нещото като Парламент как функционира,както колата с двигател с вътрешно горене,я изучаваш преди да ремонтираш
        Иначе всеки би искал да има коли с крила,ама няма. Точно такива са 99% от исканията на протестиращите.

Какво означава гражданско участие тук и там? Нима извънземни избират депутатите?
        Добре ,кои граждани например ще влезнат в ДКЕВР,на каква заплата,с каква отговорност,кой ще ги следи и контролира? Или си мислите,че след като се именова хикс гражданин той е некорумпиран?
        Най-гласовитите ще станат депутати,както стана преди 20 години с десетки лица на прехода.Какво прави Кошлука,Курумбашев сега?
        Жалко е,че Президентът сега изглежда прекалено наивен във вярванията в позитивизъм,диалог,приоритети,национално съгласие.Много важно е да имаме реалисти и мъдри хора в управлението,но точно тези хора биха бягали от влизане във властта която е с основи старите закони.
        Моите предложения за Гражданско Правителство.

Министър председател: НАИВНИК
        министър на финансите:БАТЯ
        министър на енергетиката,икономиката: Netware5
        Министър на образованието: ИМПЕРАТОРЪТ
        Министър на туризма и председател на ДЕКВР: Jay Gould
        МРРБ: EquityPrivate
        Спортта: Nikola
        Председател на Комисията за финансов надзор: SOFIX
        Ще се създаде ново Министерство на виното и вината (МВВ) тук много се колебая,кой да бъде? Ново министерство,няма длъжностни характеристики,НЯМА ИСТОРИЯ,проблеми...дали да не дадем това министерство на представител на някоя от старите партии да не ни обвинят,че искаме цялата власт на гражданите
        Аз вярвам,че моето правителство ще бъде по-добро от служебния кабинет на Плевнелиев!

Всъщност проблемът пред гражданските правителства е точно свързан с вината и виното
        Очаквам вашите предложения и тук.
        Нека голямата говорилня започне сега.
        Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          За мен истинска пролет ще бъде, ако видя Тиквата и Шибекът да висят на въжето !!!

Тогава с чиста съвест ще поздравя целият народ:

ПРИМА ВЕРА, БЪЛГАРИ !!!
          Императоре не си желан в тази сериозна тема
          ВЪН!
          ➊обединени хумусно-минерални права➋платена! данъчна амнистия
          ᴏᴚ☠

Коментар

• За мен истинска пролет ще бъде, ако видя Тиквата и Шибекът да висят на въжето !!!

Тогава с чиста съвест ще поздравя целият народ:

ПРИМА ВЕРА, БЪЛГАРИ !!!
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Аз такова...., на сериозно! си вярмам че с тези четирима госпада можем за 3 год. да реализираме Словенския модел
              ᴏᴚ☠

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                На Сидеров силата муе във външната политика и отбраната.
                Прав си!!!

Е админе, поне да беше изтрил целия ми пост. Така хората ще си помислят, че одобрявам способностите на този от снимката с очилата на онази си работа във външната политика и отбраната. Между другото Волен е публична личност, ако разбирате какво означава това
                Last edited by Наивник; 23.02.2013, 14:01.

Коментар

• На Сидеров силата муе във външната политика и отбраната, за това трябва за отговаря в този обществен съвет.
                  Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• ОБЩЕСТВЕН СЪВЕТ С ЧЕТИРИМА СЪПРЕДСЕДАТЕЛИ
                    Г-н Пенчев
                    Г-н Дянков
                    Г-н Сидеров
                    Г-н Борисов
                    ᴏᴚ☠

Коментар

• Така ще цъфнат всички като им набримчат сметката за ток, че ще запролетят набързо.. Всякакви партии и малоумници се опитват да яхат протеста, а има достатъчно пилешки глави които забравиха за какво точно реваха само преди седмица.

http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
                        Ха хахаха , искал да ги ЛОСТИРА. А да ги винкелираш не щеш ли?
                        Ами агроном...
                        От къде да знае че думата е лУстрация.

Това майната му, ама състава на съвета направо кърти миФки.

Ама земеделецо, нали трима от тези четиримата бяха до сега на власт?!
                        А Пейчев пък кой е?
                        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Предлагам радикален план! Държавата да раздаде на всеки по 200 евро в сметка при ИП (по избор, за да няма МОНОПОЛ!!!) и да се почва форекс. Така всеки ще има шанс да стане милионер, милиардер или всякакви други варианти!
                          Custodite sortem vestram

Коментар

• Требе си лост поне 1:200... това всеки го знае във форекса!
                            Custodite sortem vestram

Коментар

• Ха хахаха , искал да ги ЛОСТИРА. А да ги винкелираш не щеш ли?
                              Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Българската ПРОЛЕТ?

А дали не може точно сега да да да ЛУстрираме!,и поне частично поправим грешката "ЗАВИСИМОСТИ" предизвикана от липсата на ЛуСТРАЦИОННЕН ЗАКОН.
                                Гласувам за успешна! Българска ПРОЛЕТ ДНЕС! СЕГА!
                                ЗА да да да се реализира горното изречение е необходимо само следното:

ОБЩЕСТВЕН СЪВЕТ С ЧЕТИРИМА СЪПРЕДСЕДАТЕЛИ
                                Г-н Пенчев
                                Г-н Дянков
                                Г-н Сидеров
                                Г-н Борисов
                                Last edited by agronoma; 23.02.2013, 12:53. Причина: правопис
                                ᴏᴚ☠
                              Working...
                              X