IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тексим Банк АД (5CP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
    Е, че защо.. ако си се хванал на хорцето в точния момент...
    Ние сме на БФБ за да градим политики и принципи или да правим пари!?
    С Бобан го дискутирахме тоя въпрос.Така е.Те играят така.Ако искаш и ти играеш така и ако можеш правиш пари.Капитализъм, брат.Който не му отърва си вкарва парите на депозит и това е. Всеки си преценява.Това написах и в темата за ЦКБ.Нищо друго ... а талибаните ме изядоха Аз лично съм решил за себе си да не се бъркам с ТИМ
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
      Е по-добре е.Всяка една ситуация е по-добре за някой.Или за купувача или за продавача.Всеки сам решава.
      ТИМ налива един милион в акции на Химимпорт, който налива един милион в облигации на Фин. консултинг, който вкарва един милион в дялове на договорни фондове на Съгласие например, който купува за един милион акции на Тексимбанк, която купува акции на Химипорт.Колко активи имаме в задачата?

Коментар

Ей такива вътрешни помпания ме доведоха до принципа нищо общо с Тимимпорт.
        Е, че защо.. ако си се хванал на хорцето в точния момент...
        Ние сме на БФБ за да градим политики и принципи или да правим пари!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
          Е то се знае. Кокошката е първа. яйцето все от някоя кокошка трябва да е а пък кокошка може да прелети и на съседа двора . Да му е честито на продавача.
          Майтам да става man
          Да де ама тая кокошка все от някое яЙце трябва да се излюпи.Някои неща на нашата борса са си майтап отвсякъде
          Life won't wait for you.

Коментар

Това е по-фундаментален въпрос от това кое е първо - яЙцето или кокошката
            Е то се знае. Кокошката е първа. яйцето все от някоя кокошка трябва да е а пък кокошка може да прелети и на съседа двора . Да му е честито на продавача.

Майтам да става man

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
              По-добре помпания, отколкото дъмпвания
              Е по-добре е.Всяка една ситуация е по-добре за някой.Или за купувача или за продавача.Всеки сам решава.
              ТИМ налива един милион в акции на Химимпорт, който налива един милион в облигации на Фин. консултинг, който вкарва един милион в дялове на договорни фондове на Съгласие например, който купува за един милион акции на Тексимбанк, която купува акции на Химипорт.Колко активи имаме в задачата?
              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнение
                Винаги т.н. Инсайдери (нямам предвид законовите дефиниции) и сделките които правят са обект на интерес. Винаги те първи започват да купуват и това се счита за добър знак!
                Само на БФБ това може да се коментира като лош знак -

Няма лошо, някой трябва да купува и после на Софикс 1000, 1200, т.н.

А на 1500 ще се изтрепят.

Коментар

Винаги т.н. Инсайдери (нямам предвид законовите дефиниции) и сделките които правят са обект на интерес. Винаги те първи започват да купуват и това се счита за добър знак!
                  Само на БФБ това може да се коментира като лош знак -

Няма лошо, някой трябва да купува и после на Софикс 1000, 1200, т.н.
                  Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

По-добре помпания, отколкото дъмпвания

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                      Ето кои купуват акциите на Хима и ЦКБ
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Ето кои купуват акциите на Хима и ЦКБ

Коментар

• Аз знам кои корпоративни книжа ще имат
                          Life won't wait for you.

Коментар

• http://www.investor.bg/imenata-na-bi...-knija,146825/
                            М. Видолова: Тексим банк ще има портфейл от корпоративни ценни книжа

Все по симпатична започва да ми става тази банка!

Коментар

• Хората са се наредили прилично от ляво, а от дясно никой. Ами мажо да не стиска толкова кълките да пусне малко гювеч, за да тръгне търговията.

Коментар

• Браво!

Разликата межди тук и ЦКБ е че тук няма смекуланти смешници. Очевидно тук акционерите са хора на място, който няма да си продават акциите си без пари (без пари като при ЦКБ).
                                На много хора, особено продаващите последните години и месеци им предстои да разберат , че акциите дори и тези които не дават дивидент имат стойност и струват пари!

Коментар

Working...
                                X