If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е, че защо.. ако си се хванал на хорцето в точния момент...
Ние сме на БФБ за да градим политики и принципи или да правим пари!?
С Бобан го дискутирахме тоя въпрос.Така е.Те играят така.Ако искаш и ти играеш така и ако можеш правиш пари.Капитализъм, брат.Който не му отърва си вкарва парите на депозит и това е. Всеки си преценява.Това написах и в темата за ЦКБ.Нищо друго ... а талибаните ме изядоха Аз лично съм решил за себе си да не се бъркам с ТИМ
Е по-добре е.Всяка една ситуация е по-добре за някой.Или за купувача или за продавача.Всеки сам решава.
ТИМ налива един милион в акции на Химимпорт, който налива един милион в облигации на Фин. консултинг, който вкарва един милион в дялове на договорни фондове на Съгласие например, който купува за един милион акции на Тексимбанк, която купува акции на Химипорт.Колко активи имаме в задачата?
Е то се знае. Кокошката е първа. яйцето все от някоя кокошка трябва да е а пък кокошка може да прелети и на съседа двора . Да му е честито на продавача.
Майтам да става man
Да де ама тая кокошка все от някое яЙце трябва да се излюпи.Някои неща на нашата борса са си майтап отвсякъде
Това е по-фундаментален въпрос от това кое е първо - яЙцето или кокошката
Е то се знае. Кокошката е първа. яйцето все от някоя кокошка трябва да е а пък кокошка може да прелети и на съседа двора . Да му е честито на продавача.
Е по-добре е.Всяка една ситуация е по-добре за някой.Или за купувача или за продавача.Всеки сам решава.
ТИМ налива един милион в акции на Химимпорт, който налива един милион в облигации на Фин. консултинг, който вкарва един милион в дялове на договорни фондове на Съгласие например, който купува за един милион акции на Тексимбанк, която купува акции на Химипорт.Колко активи имаме в задачата?
Винаги т.н. Инсайдери (нямам предвид законовите дефиниции) и сделките които правят са обект на интерес. Винаги те първи започват да купуват и това се счита за добър знак!
Само на БФБ това може да се коментира като лош знак -
Няма лошо, някой трябва да купува и после на Софикс 1000, 1200, т.н.
Ей такива вътрешни помпания ме доведоха до принципа нищо общо с Тимимпорт.
Винаги т.н. Инсайдери (нямам предвид законовите дефиниции) и сделките които правят са обект на интерес. Винаги те първи започват да купуват и това се счита за добър знак!
Само на БФБ това може да се коментира като лош знак -
Няма лошо, някой трябва да купува и после на Софикс 1000, 1200, т.н.
Разликата межди тук и ЦКБ е че тук няма смекуланти смешници. Очевидно тук акционерите са хора на място, който няма да си продават акциите си без пари (без пари като при ЦКБ).
На много хора, особено продаващите последните години и месеци им предстои да разберат , че акциите дори и тези които не дават дивидент имат стойност и струват пари!
Коментар