If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
През 2007 г маркет капа на БАКБ беше по голям от активите и !
Тексим е втората
През 2007 г. имаше ли реална цена на повечето акции? Мисля че от тогава много народ "изтрезня", но все пак явно се намират странни позиции като Тексимбанк.
И как ще сравняваш две коренно различни банки?ЦКБ е в десетки пъти по-голяма.Печеливша е и е позиционирана.За сравнение с ПИБ и КТБ пък изобщо дума не може да става.Може евентуално да вадят коефициенти от БАКБ зашото и двете с Тексим са губещи, идвете смениха скоро собственика си, и двете увеличиха капитала, и двете провизираха каквото могат, и двете се насочват към нов за тях сегмент от пазара.Но да се взима цената на БАКБ и да се прехвърля сляпо на Тексим е признак на ..... и аз не знам на какво Тексим вероятно е първата банка в историята, която има пазарна капитализация по-голяма от активите и
Напълно съм съгласен с теб, но не забравяй че тук е България. Тук няма невъзможни неща.
И как ще сравняваш две коренно различни банки?ЦКБ е в десетки пъти по-голяма.Печеливша е и е позиционирана.За сравнение с ПИБ и КТБ пък изобщо дума не може да става.Може евентуално да вадят коефициенти от БАКБ зашото и двете с Тексим са губещи, идвете смениха скоро собственика си, и двете увеличиха капитала, и двете провизираха каквото могат, и двете се насочват към нов за тях сегмент от пазара.Но да се взима цената на БАКБ и да се прехвърля сляпо на Тексим е признак на ..... и аз не знам на какво Тексим вероятно е първата банка в историята, която има пазарна капитализация по-голяма от активите и
През 2007 г маркет капа на БАКБ беше по голям от активите и !
Свърши артията за днеска май, голяма оскудация по таз позиция, дефицит, криза и безнадеждни опашки купувачи за кот там докарат, ако докарат нещо, ама май нищо няма да докарат и те така...
Монти, не така по форумите бе, мон ами. Сега ако вземат да ти скъсат ластика, кво правим? Ще има маржин кола...
Не е препоръка.
По принцип си прав ,но имам роднини който държат 1000 акции и не мога да ги събера вече една година да им продам наследството...
така че ги има в наличност но не на борсата....
Коментар