If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Човекът казал 2-3 добри думи за БГ и стана екшъна. Роджърс и компания 'гурута' открай време си повтарят, че пари ще има в развиващите се пазари и нововъзникващи такива. За тях ние сме неразорана нива с население от туземци, но това не значи, че не гледат на това като на възможност.
Въпрос на време е ДС-милиционерите, които ни управляват от доста време и сега успяха да си рафинират партия (Герб) да се усетят, че ако ще всичко да изкупят ако няма ЧИ няма да има лапаница. Ще дойде момента в който сячески ще се ухажват чуждите капитали (стига да не се пречкат в ДС-секторите) и изведнъж ще има подобряване на реда, администрацитята и тн. Същата тази администрация, която в момента е в услуга на определени бизнеси под команда ще служи на инвеститорите, защото като няма пресни евра няма да има и пари за силиконовите любоници, яхти и бентлита на ДС бизнесмените.
въпрос на време
а ако дойде Джими и купи 5% от ЦКБ примерно - ще настъпи такава еуфория и весела суматоха, че софикс ще иде на 1000 за седмици всичко е в главите ни
Това с ЦКБ ми хареса - дали Джим чете форума
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Човекът казал 2-3 добри думи за БГ и стана екшъна. Роджърс и компания 'гурута' открай време си повтарят, че пари ще има в развиващите се пазари и нововъзникващи такива. За тях ние сме неразорана нива с население от туземци, но това не значи, че не гледат на това като на възможност.
Въпрос на време е ДС-милиционерите, които ни управляват от доста време и сега успяха да си рафинират партия (Герб) да се усетят, че ако ще всичко да изкупят ако няма ЧИ няма да има лапаница. Ще дойде момента в който сячески ще се ухажват чуждите капитали (стига да не се пречкат в ДС-секторите) и изведнъж ще има подобряване на реда, администрацитята и тн. Същата тази администрация, която в момента е в услуга на определени бизнеси под команда ще служи на инвеститорите, защото като няма пресни евра няма да има и пари за силиконовите любоници, яхти и бентлита на ДС бизнесмените.
въпрос на време
а ако дойде Джими и купи 5% от ЦКБ примерно - ще настъпи такава еуфория и весела суматоха, че софикс ще иде на 1000 за седмици всичко е в главите ни
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Определено ниското ниво на дълг и дефицити са му привлекли вниманието. Ако въобще стигне до решение за инвестиция, вероятно ще е във фондовете за земя. От край време говори за недостига на храна и други комодитис.
Като му знам и принципното становище за покупки по земните кълбета, даже си имам сценарий свързан с дейността му в БГ
И действително дано с остаряването, да е поизгубил лошия си нрав, щото историята помни как са натривали носовете на силно вирнали ги политици.
Възможностите се въртят около
земя, дългове/държавни и частни/, златодобив. Всичко това обвързано в стройна схема действително може да стане интересно Дори да се стигне до сценарий на Джей.
хубаво е все пак да дадеш някакъв нишан, ей тъй за ориентация - иначе малко изглежда като "аз виждам нещо дето вие не го виждате и съм много умен ама няма да ви кажа...щото.." (а имаш 13 000+ мнения...)....
пс. не се заяждам, а ми любопитно
Нищо лично, но не виждам смисъл. Ако някои от вас са забелязали вече дори вече не пускам по теми по които бях активен - като БФБ и Долар-Евро понеже и покрай тях от 2004 г. насам (преди пишех с друг ник) съм отнесъл повече псувни. Сега като ще се псуваме, поне да знаем за какво. Пък нека изглежда както всеки иска - Да го духат всички скапаняци които си мислят, че живота е само аванта. Нека целят както намерят за добре, а ако сбъркат ние да си гледаме интереса Хайде наздраве, петък вечер е. След час клубовете отварят.
Няма да обяснявам и не виждам причина. Тук четата хора като ... Не виждам икономически смисъл за себе си, да им давам съвети Приеми, че съм егоист
хубаво е все пак да дадеш някакъв нишан, ей тъй за ориентация - иначе малко изглежда като "аз виждам нещо дето вие не го виждате и съм много умен ама няма да ви кажа...щото.." (а имаш 13 000+ мнения...)....
Коментар