IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Джим Роджърс: Обмислям да инвестирам в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
    Не само че го чете ами и доста се възхищава на тукашните финансови титани
    с него си пишем на лични, защото още му е слаб българският, но напредва.

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
      Това с ЦКБ ми хареса - дали Джим чете форума
      Не само че го чете ами и доста се възхищава на тукашните финансови титани

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
        Човекът казал 2-3 добри думи за БГ и стана екшъна. Роджърс и компания 'гурута' открай време си повтарят, че пари ще има в развиващите се пазари и нововъзникващи такива. За тях ние сме неразорана нива с население от туземци, но това не значи, че не гледат на това като на възможност.

Въпрос на време е ДС-милиционерите, които ни управляват от доста време и сега успяха да си рафинират партия (Герб) да се усетят, че ако ще всичко да изкупят ако няма ЧИ няма да има лапаница. Ще дойде момента в който сячески ще се ухажват чуждите капитали (стига да не се пречкат в ДС-секторите) и изведнъж ще има подобряване на реда, администрацитята и тн. Същата тази администрация, която в момента е в услуга на определени бизнеси под команда ще служи на инвеститорите, защото като няма пресни евра няма да има и пари за силиконовите любоници, яхти и бентлита на ДС бизнесмените.

въпрос на време

а ако дойде Джими и купи 5% от ЦКБ примерно - ще настъпи такава еуфория и весела суматоха, че софикс ще иде на 1000 за седмици всичко е в главите ни
        Това с ЦКБ ми хареса - дали Джим чете форума
        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Човекът казал 2-3 добри думи за БГ и стана екшъна. Роджърс и компания 'гурута' открай време си повтарят, че пари ще има в развиващите се пазари и нововъзникващи такива. За тях ние сме неразорана нива с население от туземци, но това не значи, че не гледат на това като на възможност.

Въпрос на време е ДС-милиционерите, които ни управляват от доста време и сега успяха да си рафинират партия (Герб) да се усетят, че ако ще всичко да изкупят ако няма ЧИ няма да има лапаница. Ще дойде момента в който сячески ще се ухажват чуждите капитали (стига да не се пречкат в ДС-секторите) и изведнъж ще има подобряване на реда, администрацитята и тн. Същата тази администрация, която в момента е в услуга на определени бизнеси под команда ще служи на инвеститорите, защото като няма пресни евра няма да има и пари за силиконовите любоници, яхти и бентлита на ДС бизнесмените.

въпрос на време

а ако дойде Джими и купи 5% от ЦКБ примерно - ще настъпи такава еуфория и весела суматоха, че софикс ще иде на 1000 за седмици всичко е в главите ни
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
            Тоя май иска от милиардер да стане милионер

Ако му придадем и една плейтмейка....или трите брадърки и фалит може да последва....

Коментар

• Тоя май иска от милиардер да стане милионер

Коментар

• Jim Rogers Joins Russia’s VTB Capital As Agricultural Advisor
                http://blogs.wsj.com/deals/2012/09/1...tural-advisor/

Коментар

• Определено ниското ниво на дълг и дефицити са му привлекли вниманието. Ако въобще стигне до решение за инвестиция, вероятно ще е във фондовете за земя. От край време говори за недостига на храна и други комодитис.

Коментар

• Я дайте малко инфо за 2рия път като са щели ни бутнат борда преди няколко години. Иначе застраховките за фалит са показателни.
                    Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• В интерес на истината, човеко на 2 пъти ни споменава с добро през миналата година
                      http://www.thedailybell.com/28149/An...dless-Downturn
                      http://www.telegraph.co.uk/finance/e...im-Rogers.html

Като му знам и принципното становище за покупки по земните кълбета, даже си имам сценарий свързан с дейността му в БГ

И действително дано с остаряването, да е поизгубил лошия си нрав, щото историята помни как са натривали носовете на силно вирнали ги политици.

Възможностите се въртят около

земя, дългове/държавни и частни/, златодобив. Всичко това обвързано в стройна схема действително може да стане интересно Дори да се стигне до сценарий на Джей.

И все пак може пък този път да е за добро

Коментар

• Първоначално изпратено от Longin Разгледай мнение
                        хубаво е все пак да дадеш някакъв нишан, ей тъй за ориентация - иначе малко изглежда като "аз виждам нещо дето вие не го виждате и съм много умен ама няма да ви кажа...щото.." (а имаш 13 000+ мнения...)....
                        пс. не се заяждам, а ми любопитно
                        Нищо лично, но не виждам смисъл. Ако някои от вас са забелязали вече дори вече не пускам по теми по които бях активен - като БФБ и Долар-Евро понеже и покрай тях от 2004 г. насам (преди пишех с друг ник) съм отнесъл повече псувни. Сега като ще се псуваме, поне да знаем за какво. Пък нека изглежда както всеки иска - Да го духат всички скапаняци които си мислят, че живота е само аванта. Нека целят както намерят за добре, а ако сбъркат ние да си гледаме интереса Хайде наздраве, петък вечер е. След час клубовете отварят.
                        Last edited by Jay Gould; 19.01.2013, 00:09.
                        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                          Няма да обяснявам и не виждам причина. Тук четата хора като ... Не виждам икономически смисъл за себе си, да им давам съвети Приеми, че съм егоист
                          хубаво е все пак да дадеш някакъв нишан, ей тъй за ориентация - иначе малко изглежда като "аз виждам нещо дето вие не го виждате и съм много умен ама няма да ви кажа...щото.." (а имаш 13 000+ мнения...)....

пс.
                          не се заяждам, а ми любопитно
                          "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• Ае налазвайте го да олабите малко жилата, че ще получите инфаркт

https://www.facebook.com/pages/Jim-Rogers/176340893536

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                              набучат на шиш, ще го опекат и ще го изядат и дори няма да се оригнат после като доволни араби.
                              Aрaбите кво мислят по тоз ¿
                              Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от swot Разгледай мнение
                                Ше му го предам лично собственоръчно написано с гриф строго секретно

Коментар

Working...
                                X