IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Горанов: Трябва да сме по-загрижени за пазара на череши, отколкото за капиталовия

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Пешов, според тебе какво да ги правим?

    Има ли по-нормално решение от кастрацията - и за извергът и за мургавите олигофренки? Само дето тяхната да е извършена по докторски и с упойка, а неговата - от селският касапин с ръждясал нож !!!
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

    Коментар


    • Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
      Ами идеален е за политик, има разнообразен житейски опит, мислене извън рамките и сериозна мотивация за постигане на поставените цели. Освен това има известни прилики между дъщеря му и обикновеният български гражданин..
      Браво! Самата истина

      Коментар


      • Ами идеален е за политик, има разнообразен житейски опит, мислене извън рамките и сериозна мотивация за постигане на поставените цели. Освен това има известни прилики между дъщеря му и обикновеният български гражданин..

        Коментар


        • В търновското село Водолей
          Психичноболна жена роди дете от баща си
          Йордан Писито е осъден на 4,5 години затвор заради секс с дъщеря си


          Лелята Гергана носи вода от повече от километър и пере на двора в корито дрехите на семейството и двете си болни от олигофрения племеннички.ИВАН ПЪРВАНОВ20.06.2013

          СНИМКИ АВТОРЪТВъпреки голямото си семейство братът на изнасилвача - Ангел, от няколко месеца се грижи и за психичноболните му дъщери. “Бременна съм и ще си имам дете от тати.” С тези думи преди половин година психичноболната Десислава Йорданова втрещила роднините и съселяните си от великотърновското село Водолей. 26-годишната жена и по-голямата й сестра Анелия страдат от вродена тежка форма на олигофрения и допреди половин година живеели с баща си Йордан, бивш рецидивист и закоравял пандизчия. Двете жени никога не са ходили на училище, а каката Анелия, на 34 години, дори не може да говори членоразделно, а издава само животински звуци. Заради заболяването си те не работят нищо, получават по 100 лв. инвалидни пенсии, които баща им Йордан вземал и пропивал за няколко дни по кръчмите в селото.

          В края на миналата година близките на Десислава и хората от селото забелязали, че тя започва да надебелява и тайно започнали да подозират, че може да е бременна. Когато я попитали, психичноболната започнала да се хили и казала, че таткото на бъдещото й дете е собственият й баща, с когото спели заедно. Кметицата на Водолей подала сигнал в полицията и историята започнала да се разплита. На разпита в полицията Йордан Писито, както му казват местните, не увъртал, а директно си признал, че редовно правел секс с по-малката си дъщеря вкъщи. Каката Анелия не закачал, но

          по-малката му била любимка

          и той спял с нея. Пред разследващите Писито обаче няколко пъти подчертал, че не е извършил престъпление, тъй като дъщеря му доброволно се съгласявала да прави секс с него. Заради случилото се хората от Водолей започнаха да наричат къщата в края на ромската махала “къщата на ужасите”.

          Тъй като по време на разкриването на случката бременната била вече в четвъртия месец и не можело да се мисли за аборт, се наложило Десислава да износи и да роди детето от собствения и баща. След раждането в края на май т.г. бебето, момиченце, е настанено в дом “Майка и дете” в град Дебелец. Края на октомври ще бъде вписано в регистъра за осиновяване.

          Самият Йордан пък беше арестуван в края на декември 2012 г., а съдът постанови постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража”. Преди седмица Писито беше осъден от районния съд във Велико Търново на 4,5 години ефективно лишаване от свобода и 25 хил. лв. за причинените неимуществени щети и страдания на дъщеря си.

          По време на разследването стана ясно, че изнасилването на родната му дъщеря съвсем не е единственото престъпление на Писито. Той

          използвал

          личните карти на двете

          си психичноболни дъщери, за да изтегли общо над 1600 лв. бързи кредити. След ареста изплащането на заемите паднало върху сестра му. Братът на престъпника Ангел пък поел грижата за болните му дъщери. “Брат ми е, ама не е хубав човек и не беше хубаво това дето направи с дъщеря си, че тя стана за резил на селото. Ама каквото търсеше, си го намери. Ще стои сега в затвора да му дойде акълът в главата. Язък за децата му, че останаха без майка, а сега и без баща. Ако не съм аз да ги гледам, къде щяха да отидат. Никой нямаше да ги погледне и щяха да скитат по улиците”, нарежда братът Ангел. .
          Живот на тъмно и без вода
          Освен заемите изнасилвачът Йордан Писито натрупал и страхотни сметки за ток и вода. Почти 1900 лв. дължи за ток и още 600 лв. за вода. Тъй като те не са плащани от години, семейството живее на тъмно и без вода. За готвене, къпане и пране вземали от семейството на брата Ангел или двете психичноболни сестри носели вода от комшиите или на повече от километър, чак от центъра на селото. Семейството на Ангел със съпругата, дъщерята и внучката му, плюс двете психичноболни сестри на брат му Писито сега живеят в пълна мизерия. Ангел няма постоянна работа. Съпругата му Гергана също. На всичкото отгоре съвсем наскоро се оказало, че по-малкият брат на двете психичноболни сестри също като баща си злоупотребил с личната карта на Анелия и изтеглил от банка във Велико Търново 7000 лв. потребителски кредит за 7 години. Заради това всеки месец от банката си удържат по 48 лв. от и без това малката инвалидна пенсия. .
          Писито лежал 16 г. за кражби
          Изнасилвачът Йордан Писито, който направи дете на родната си психичноболна дъщеря, е рецидивист и стар познат на полицията във Велико Търново. Преди да бъде арестуван в края на 2012 г., той вече два пъти е лежал в затвора в Плевен за 12 и 4 години, все за кражби. Накрая дори се хвалел, че познава пандиза и затворниците по-добре от надзирателите вътре. Сега обаче Писито ще лежи 4 години в съседния затвор в Ловеч, който е с доста по-строг режим и едва ли престоят му там ще бъде комфортен. Брат му Ангел споделя, че още като младеж Писито се повел с лоши другари и започнал да краде, а накрая другите се измъквали и все той опирал пешкира.
          ЕЙ ТОЯ КВО ДА ГО ПРАВИМ?

          Коментар


          • Първоначално изпратено от vembata Разгледай мнение
            Ще има интерес.
            Аферим... а ще гласувате ли за мене?

            Като променят изборното кодекс - пръво ще стана независим депутатин, после - премиер, после - Дуче.

            И ще сторя обещаното.
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

              Днес-утре ще напиша статия по въпросът и ще я кача.
              Ще има интерес.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от vembata Разгледай мнение
                Или някой авиопревозвач, но трябва бая ликвидна борса
                И аз туй си мислех - ама трябва да се прави ново дружество - това - на по-късно етап.

                А борсата тъкмо по този начин ще стане ликвидна. Днес-утре ще напиша статия по въпросът и ще я кача.
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                  Аз има, Уатов. Мечтата ми е да видя на БФБ един мобилен оператор, поне една голяма търговска верига за плюскане, поне една линия на метрото .

                  Или някой авиопревозвач, но трябва бая ликвидна борса

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от slim Разгледай мнение
                    Някой проект за БФБ няма ли да има?
                    http://www.dnevnik.bg/biznes/compani...shi_v/?ref=rss
                    Аз има, Уатов. Мечтата ми е да видя на БФБ един мобилен оператор, поне една голяма търговска верига за плюскане, поне една линия на метрото - и други работи - и всички те да бъдат собственост на Българският народ, като никой човек да няма право да притежава повече от 0.05% от капиталът, а никое юридическо лице - повече от 5% - и то - юридически лица - само пенсионни фондове.

                    Ама за целта трябва да ме турите Дуче.
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                    Коментар


                    • Черешите паднали на 0.70 ст-ужас

                      Коментар


                      • Горанов, Горанов - гледах ти грозната муцуна по тв-то тази сутрин и два часа по късно чета това.

                        http://www.capital.bg/biznes/finansi...zar_povishava/



                        И за чеп за зеле не ставаш - добре, че не докопа стола на финмин. - засега
                        Не-заслужил инвеститор

                        Коментар


                        • Някой проект за БФБ няма ли да има?
                          http://www.dnevnik.bg/biznes/compani...shi_v/?ref=rss
                          Mind tricks do not work on me, only money

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение
                            Черешовия пазар в США щял да бъде затворен и днес. На Гайтнър ако му се приядат череши кво правим?
                            Напротив, черешовият пазар по всяка вероятност ще е отворен, за разлика от борсите. Нормалните държави си пазят първо борсите На малоумниците им е през Оя за тях.

                            Коментар


                            • Черешовия пазар в США щял да бъде затворен и днес. На Гайтнър ако му се приядат череши кво правим?

                              Коментар


                              • И горанов точи зъби на Българските майки !!!

                                Държавата не била длъжна да отглежда децата на хората... но да развъжда мангалските чаавета няма проблем !!!

                                http://www.dnes.bg/obshtestvo/2012/1...-horata.171642
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                                Коментар

                                Working...
                                X