If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Дали цитираш посочената от мен статия или е от друг източник. Гугъл само това ми даде като резултат.
Колкото до Енерго–Про, цититах го понеже се потвърждават някои предположения.
Какво искаш да кажеш не разбрах? Юри Крушина е единия от собствениците на Енерго-Про и на всички ни е ясно, че акциите им са при PPF, която вероятно финансира сделката.
Дали цитираш посочената от мен статия или е от друг източник. Гугъл само това ми даде като резултат.
Колкото до Енерго–Про, цититах го понеже се потвърждават някои предположения.
Какво искаш да кажеш не разбрах? Юри Крушина е единия от собствениците на Енерго-Про и на всички ни е ясно, че акциите им са при PPF, която вероятно финансира сделката.
Направих поредната анкета с въпроси - темата е ЧЕЗ
чудя се кога да я пускам и най вече дали да слагам въпрос за очаквана цена.
Че картите са белязани е ясно и затова май няма смисъл от въпроси за цената, защото хората трябва да лъжат, за да не дадат вярното си очакване на мажоритара...
Някакви предложения?
Не я пускай. Очевидно не искат да има интерес, което пък очевидно показва че имат интерес. А може пък да нямат никакъв интерес. Както и да е по-весело е никой да не знае какво да очаква
Направих поредната анкета с въпроси - темата е ЧЕЗ
чудя се кога да я пускам и най вече дали да слагам въпрос за очаквана цена.
Че картите са белязани е ясно и затова май няма смисъл от въпроси за цената, защото хората трябва да лъжат, за да не дадат вярното си очакване на мажоритара...
Някакви предложения?
Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
На проведено заседание на Съвета на директорите на БФБ-София АД по Протокол № 39/23.10.2012 г., е взето следното решение:
Във връзка с подадено заявление по чл. 25, ал. 1 от част III Правила за допускане до търговия, Съветът на директорите на БФБ – София АД на основание чл. 31, ал. 8 от същите, допуска до търговия на Основния пазар BSE, Сегмент за приватизация, следната емисия:
- Емитент: ЧЕЗ Електро България АД-София;
- ISIN код на емисията: BG1100024113;
- Брой акции, предложени за приватизация: 1 650 бр.;
- Процент от капитала на дружеството: 33 %;
- Първоначална продажна цена на една акция: 8 660 лв.; - Минимална продажна цена на една акция: 8 660 лв.;
- Пазарна партида: 1 лот - 1 акция;
- Начална дата на публичното предлагане: 29.10.2012 г.;
- Крайна дата: до 30 календарни дни, считано от началната дата на публичното предлагане;
- Упълномощен инвестиционен посредник: Централна кооперативна банка АД.
P/B 0,61.
С тия минимални цени съвсем ще откажат дребните
Не е препоръка.
Една акция ще е над 15 К ,честито на участващите ....Едно време с 25 К спечилих две акции от Трасе.....
Не мисля, при Енерго-Про началните цени бяха около 45-46% от счетоводната,
което механично пренесено тук сочи около 65xx тук и около 13xx при разпределителното.
Коментар